Нові тарифні плани для використання 3G інтернету
  
Компания: Интертелеком
Интертелеком

З 1 червня 2014 року оператор «Інтертелеком» запускає нову лінійку інтернет-тарифів для підключення найшвидшого 3G інтернету в Україні.

У новій лінійці пропонуються п’ять тарифних планів для різних профілів використання інтернет-послуг. Абонентам пропонуються на вибір тарифи з передплаченим об’ємом пакетних мегабайт для щоденного або періодичного використання на швидкості до 3,1 Мбіт/с. Для збільшення швидкості інтернет-доступу до 14,7 Мбіт/с абонентам пропонується спеціальна послуга «Турбо швидкість».

«Простий 3G» – зручний тариф для періодичного використання зі щомісячним нарахуванням 1000 МБ. Абонплата 60 грн. на місяць.

«Мега День» – тариф для активних користувачів 3G інтернету. Тарифний план передбачає щоденне нарахування 500 МБ трафіку для роботи і розваг. Абонплата 139 грн. на місяць.

«3G Безліміт» – безлімітний тариф відмінне рішення для тих, хто постійно в мережі. Перші 1000 МБ на добу надаються на високій швидкості. Трафік понад пакету надається на швидкості до 128 Кбіт/с. Абонплата 199 грн за місяць.

«Вільний день» – вільний доступ до 3G інтернету з нарахуванням 500 МБ за 7 грн. в день за фактом використання.

«3G Старт» – тариф без абонентської плати для періодичного використання 3G інтернету з оплатою за використаний трафік.

Нові тарифні плани 3G інтернету доступні для підключення в Центрах обслуговування абонентів, у офіційних дилерів, а також при активації в коробкових рішеннях.

 
г. Одесса, 65007
ул. М. Арнаутская, 100
Тел.: 0 800 50-50-75,
(094) 50-50-750,
(048) 743-11-21
E-mail:
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте
  

Achtung! Пожалуйста, будьте вежливы! Несмотря на то, что модераторы этого портала крайне демократичны, любые неэтичные или грубые высказывания, оскорбляющие других пользователей, могут быть удалены. Также удаляется спам и публичные комментарии с частными номерами телефонов.