Підсумкові результати голосування 2014 року за інтегральною оцінкою у категорії Життя міста / Заклади харчування / Ресторан кавказської кухні
Комплексний, «абсолютний» рейтинг розраховується
за результатами голосування трьох респондентських груп.
|
|
Споживачі (40%) |
|
Експерти (40%) |
|
Знаменитості (20%) |
|
Інтегральний рейтинг складається за оцінками трьох журі. Фаворитів року визначають:
Споживачі (небайдужа громадськість),
Експерти (авторитетні спеціалісти даного напрямку ринку) і
Журі Успішних Людей (відомі публічні люди і знаменитості).
При формуванні комплексних рейтингів, прийняті наступні вагомості:
|
Абсолютний бал = нормований до 5-бальної шкали
(середній за рік бал Споживачів × 0,4) +
(бал Експертів × 0,4) +
(бал Журі Успішних Людей × 0,2).
|
1. |
|
Казбек
|
|
5 |
|
2. |
3 |
Ані
|
|
3,32 |
|
3. |
14 |
Міміно
|
|
2,98 |
|
4. |
2 |
Кувшин |
|
2,53 |
|
5. |
|
Хінкалі
|
|
1,94 |
|
6. |
|
Арарат |
|
1,83 |
|
7. |
4 |
Алаверді |
|
1,70 |
|
8. |
|
Горец |
|
1,09 |
|
9. |
|
Армянский дворик |
|
0,96 |
|
10. |
|
Алазані |
|
0,83 |
|
10. |
|
Чачапурі |
|
0,83 |
|
12. |
11 |
Колхіда |
|
0,78 |
|
13. |
12 |
Золотое руно |
|
0,50 |
|
14. |
9 |
Багратіоні |
|
0,33 |
|
15. |
13 |
Елісо |
|
0,26 |
|
–. |
15 |
Гагри |
|
0 |
|
–. |
|
Италидзе |
|
0 |
| |
|
Конкурсант, що посів 1-шу позицію в даному рейтингу, є найуспішнішим українським закладом 2014 року в категорії «Ресторан кавказської кухні»! Використання цього рейтингу дозволяється тільки з обов’язковим посиланням на джерело.Цей рейтинг було складено в результаті вивчення громадських уподобань 2014 року,
в рамках конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» в Україні і є вільною інформацією.
У разі повної або часткової перепублікація почерпнутою з цього рейтингу інформації,
обов’язковим є згадка назви конкурсу «Фаворити Успіху» в друкованих виданнях, або наявність
активного гіперпосилання на цю сторінку в електронних ЗМІ.
Розширений звіт-буклет про дослідження, що включає демографічну статистику респондентів, розбивку по регіонах, інформацію
про поіменний склад спеціальних журі тощо, може бути також отриманий у організаторів конкурсу.
|
|