Результати народного голосування 2019 року у категорії Життя міста / Заклади харчування: Фаст-фуд / смарт-фуд
Річний рейтинг за результатами голосування Споживачів обчислюється як середнє арифметичне балів, отриманих конкурсантом у кожному з 4-ьох річних кварталів. |
|
I квартал (січень—березень) |
|
II квартал (квітень—червень) |
|
III квартал (липень—вересень) |
|
IV квартал (жовтень—грудень) |
|
1. |
|
МакДональдз |
56,00% |
5 |
|
2. |
|
KFC |
35,20% |
3,23 |
|
3. |
|
Картопляна Хата
|
17,60% |
1,59 |
|
4. |
|
Печена Картопля |
12,00% |
1,27 |
|
5. |
6 |
Salateira |
10,40% |
1,013 |
|
6. |
10 |
McFoxy |
11,20% |
1 |
|
7. |
8 |
Смачна картопля |
9,60% |
0,906 |
|
8. |
7 |
FreshLine |
10,40% |
0,883 |
|
9. |
5 |
Крила |
8,80% |
0,752 |
|
10. |
12 |
StarBurger
|
6,40% |
0,726 |
|
11. |
7 |
The Burger
|
5,60% |
0,587 |
|
12. |
14 |
Food Простір |
4,80% |
0,434 |
|
12. |
14 |
L’Entrecote |
4,80% |
0,434 |
|
14. |
9 |
Hesburger |
6,40% |
0,425 |
|
15. |
12 |
Bistro Bistro |
2,40% |
0,356 |
|
16. |
|
Chicken HUT |
4,00% |
0,318 |
|
17. |
14 |
Pane Fresco |
2,40% |
0,295 |
|
18. |
13 |
Orang+Utan |
2,40% |
0,255 |
|
19. |
11 |
Мільвіль |
2,40% |
0,217 |
|
20. |
13 |
Франциско |
2,40% |
0,171 |
|
–. |
|
Ranch |
0,00% |
0 |
|
–. |
|
Містер Снек |
0,00% |
0 |
| |
|
Участник, що посів 1-у позицію в цьому рейтингу є на думку українських споживачів найкращим вибором 2019 року, рекомендаціею споживачів №1 у категорії «Фаст-фуд / смарт-фуд». Використання цього рейтингу дозволяється тільки з обов’язковим посиланням на джерело.Цей рейтинг було складено в результаті вивчення громадських уподобань 2019 року,
в рамках конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» в Україні і є вільною інформацією.
У разі повної або часткової перепублікація почерпнутою з цього рейтингу інформації,
обов’язковим є згадка назви конкурсу «Фаворити Успіху» в друкованих виданнях, або наявність
активного гіперпосилання на цю сторінку в електронних ЗМІ.
Розширений звіт-буклет про дослідження, що включає демографічну статистику респондентів, розбивку по регіонах, інформацію
про поіменний склад спеціальних журі тощо, може бути також отриманий у організаторів конкурсу.
|
|