Результати народного голосування 2013 року у категорії Доставка і перевезення / Доставка суші
Річний рейтинг за результатами голосування Споживачів обчислюється як середнє арифметичне балів, отриманих конкурсантом у кожному з 4-ьох річних кварталів. |
|
I квартал (січень—березень) |
|
II квартал (квітень—червень) |
|
III квартал (липень—вересень) |
|
IV квартал (жовтень—грудень) |
|
1. |
|
Муракамі (230 8888) |
25,42% |
5 |
|
2. |
|
ЯпонаХата |
40,68% |
4,86 |
|
3. |
|
Сушія (22-55555, (097) 722 5555)
|
25,42% |
4,30 |
|
4. |
|
Суші 33 (573-33-33) |
15,25% |
3,53 |
|
5. |
|
Ukushuka (22-333-44, (067)235-3064) |
8,47% |
2,80 |
|
6. |
|
Такі-Макі (461-86-60)
|
8,47% |
2,26 |
|
7. |
|
Roll House (222-51-51, 593-86-51) |
11,86% |
2,20 |
|
8. |
|
SushiClub (228-28-88) |
6,78% |
1,01 |
|
8. |
|
Просто Суші (237-37-36, (067) 223-23-23) |
6,78% |
1,01 |
|
10. |
|
Імперія суші (499-19-29) |
11,86% |
0,96 |
|
11. |
|
Суші-Сан (221-66-30, 353-22-15) |
5,08% |
0,65 |
|
12. |
|
Суші 24 (599-24-24) |
5,08% |
0,56 |
|
13. |
|
Mikawa (222-57-22) |
3,39% |
0,55 |
|
14. |
|
Жёлтое море (224-55-55) |
6,78% |
0,40 |
|
15. |
|
Yoshi (223-74-69) |
1,69% |
0,10 |
|
15. |
|
Тарумі (407-05-05) |
1,69% |
0,10 |
|
–. |
|
Сумо Суші (223-24-20) |
0,00% |
0 |
|
–. |
|
Sushi-express (229-69-00) |
0,00% |
0 |
| |
|
Участник, що посів 1-у позицію в цьому рейтингу є на думку українських споживачів найкращим вибором 2013 року, рекомендаціею споживачів №1 у категорії «Служба доставки суші». Використання цього рейтингу дозволяється тільки з обов’язковим посиланням на джерело.Цей рейтинг було складено в результаті вивчення громадських уподобань 2013 року,
в рамках конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» в Україні і є вільною інформацією.
У разі повної або часткової перепублікація почерпнутою з цього рейтингу інформації,
обов’язковим є згадка назви конкурсу «Фаворити Успіху» в друкованих виданнях, або наявність
активного гіперпосилання на цю сторінку в електронних ЗМІ.
Розширений звіт-буклет про дослідження, що включає демографічну статистику респондентів, розбивку по регіонах, інформацію
про поіменний склад спеціальних журі тощо, може бути також отриманий у організаторів конкурсу.
|
|