Результати народного голосування 2015 року у категорії Життя міста / Заклади харчування / Кафе-кондитерська
Річний рейтинг за результатами голосування Споживачів обчислюється як середнє арифметичне балів, отриманих конкурсантом у кожному з 4-ьох річних кварталів. |
|
I квартал (січень—березень) |
|
II квартал (квітень—червень) |
|
III квартал (липень—вересень) |
|
IV квартал (жовтень—грудень) |
|
1. |
|
Львівська майстерня шоколаду |
54,43% |
5 |
|
2. |
|
Шоколадниця
|
36,71% |
3,13 |
|
3. |
|
Віденські булочки
|
25,32% |
2,13 |
|
4. |
|
Реприза |
18,99% |
1,93 |
|
5. |
6 |
Волконский |
10,13% |
1,43 |
|
6. |
11 |
Чайкоф |
6,33% |
0,68 |
|
7. |
8 |
Д. А. Семадени |
5,06% |
0,62 |
|
8. |
10 |
Счастье |
2,53% |
0,50 |
|
9. |
5 |
Kredens Cafe |
3,80% |
0,47 |
|
9. |
|
Николай |
3,80% |
0,47 |
|
11. |
8 |
Кондитерская (Мечникова-2)
|
3,80% |
0,37 |
|
11. |
7 |
Студия Мороженого |
3,80% |
0,37 |
|
13. |
12 |
Калина |
3,80% |
0,36 |
|
14. |
12 |
Кофейный дом «LONDON» |
3,80% |
0,27 |
|
14. |
8 |
Лісова пісня |
3,80% |
0,27 |
|
16. |
~ |
Ярослава |
1,27% |
0,25 |
|
17. |
|
Bakefeel Bakery |
1,27% |
0,21 |
|
18. |
9 |
Чашка |
1,27% |
0,16 |
|
19. |
10 |
Эклер |
1,27% |
0,06 |
|
–. |
8 |
Обжора |
0,00% |
0 |
| |
|
Участник, що посів 1-у позицію в цьому рейтингу є на думку українських споживачів найкращим вибором 2015 року, рекомендаціею споживачів №1 у категорії «Кафе-кондитерська». Використання цього рейтингу дозволяється тільки з обов’язковим посиланням на джерело.Цей рейтинг було складено в результаті вивчення громадських уподобань 2015 року,
в рамках конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» в Україні і є вільною інформацією.
У разі повної або часткової перепублікація почерпнутою з цього рейтингу інформації,
обов’язковим є згадка назви конкурсу «Фаворити Успіху» в друкованих виданнях, або наявність
активного гіперпосилання на цю сторінку в електронних ЗМІ.
Розширений звіт-буклет про дослідження, що включає демографічну статистику респондентів, розбивку по регіонах, інформацію
про поіменний склад спеціальних журі тощо, може бути також отриманий у організаторів конкурсу.
|
|