Підсумкові результати голосування 2015 року за інтегральною оцінкою у категорії Життя міста / Заклади харчування: Український фаст-фуд (українська кухня)
Комплексний, «абсолютний» рейтинг розраховується
за результатами голосування трьох респондентських груп.
|
|
Споживачі (40%) |
|
Експерти (40%) |
|
Знаменитості (20%) |
|
Інтегральний рейтинг складається за оцінками трьох журі. Фаворитів року визначають:
Споживачі (небайдужа громадськість),
Експерти (авторитетні спеціалісти даного напрямку ринку) і
Журі Успішних Людей (відомі публічні люди і знаменитості).
При формуванні комплексних рейтингів, прийняті наступні вагомості:
|
Абсолютний бал = нормований до 5-бальної шкали
(середній за рік бал Споживачів × 0,4) +
(бал Експертів × 0,4) +
(бал Журі Успішних Людей × 0,2).
|
1. |
|
Пузата хата |
|
5 |
|
2. |
7 |
Трапезна Академія |
|
2,41 |
|
3. |
2 |
Два Гуся |
|
1,67 |
|
4. |
6 |
Дрова |
|
1,31 |
|
5. |
|
Здоровенькі були |
|
1,06 |
|
6. |
9 |
Фабрика |
|
0,73 |
|
7. |
4 |
Швидко |
|
0,30 |
|
8. |
3 |
Євросмак |
|
0,291 |
|
–. |
8 |
Домашні страви
|
|
0,288 |
|
9. |
11 |
Плаза |
|
0,083 |
|
–. |
12 |
Опля картопля
|
|
0,058 |
|
–. |
10 |
L’Kafa – Східні домашні страви
|
|
0 |
| |
|
Конкурсант, що посів 1-шу позицію в даному рейтингу, є найуспішнішим українським закладом 2015 року в категорії «Український фаст-фуд (українська кухня)»! Використання цього рейтингу дозволяється тільки з обов’язковим посиланням на джерело.Цей рейтинг було складено в результаті вивчення громадських уподобань 2015 року,
в рамках конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» в Україні і є вільною інформацією.
У разі повної або часткової перепублікація почерпнутою з цього рейтингу інформації,
обов’язковим є згадка назви конкурсу «Фаворити Успіху» в друкованих виданнях, або наявність
активного гіперпосилання на цю сторінку в електронних ЗМІ.
Розширений звіт-буклет про дослідження, що включає демографічну статистику респондентів, розбивку по регіонах, інформацію
про поіменний склад спеціальних журі тощо, може бути також отриманий у організаторів конкурсу.
|
|