Підсумкові результати голосування 2013 року за інтегральною оцінкою у категорії Інтернет-видання / Кулінарний портал
Комплексний, «абсолютний» рейтинг розраховується
за результатами голосування трьох респондентських груп.
|
|
Споживачі (40%) |
|
Експерти (40%) |
|
Знаменитості (20%) |
|
Інтегральний рейтинг складається за оцінками трьох журі. Фаворитів року визначають:
Споживачі (небайдужа громадськість),
Експерти (авторитетні спеціалісти даного напрямку ринку) і
Журі Успішних Людей (відомі публічні люди і знаменитості).
При формуванні комплексних рейтингів, прийняті наступні вагомості:
|
Абсолютний бал = нормований до 5-бальної шкали
(середній за рік бал Споживачів × 0,4) +
(бал Експертів × 0,4) +
(бал Журі Успішних Людей × 0,2).
|
1. |
|
Smak.ua
|
|
5 |
|
2. |
|
Смачно
|
|
4,82 |
|
3. |
|
Food.ua |
|
3,34 |
|
4. |
|
Bon Appetit |
|
2,07 |
|
5. |
|
Chef.com.ua |
|
1,27 |
|
6. |
|
Клуб шеф-поваров |
|
1,09 |
|
7. |
6 |
Flavor.ua |
|
0,96 |
|
8. |
|
Cooking Zone |
|
0,87 |
|
9. |
10 |
Obzhora.net |
|
0,49 |
|
10. |
7 |
Povareshki.net |
|
0,43 |
|
11. |
|
Allrecipes.com.ua |
|
0,17 |
|
12. |
8 |
Vkysno.kiev.ua |
|
0,16 |
|
13. |
10 |
Prostovkusno.com.ua |
|
0,10 |
|
14. |
9 |
Appetitno.in.ua |
|
0,06 |
| |
|
Конкурсант, що посів 1-шу позицію в даному рейтингу, є найкращім за оцінкою споживачів та найуспішнішім веб-сайтом України 2013 року в категорії «Кулінарний портал»! Використання цього рейтингу дозволяється тільки з обов’язковим посиланням на джерело.Цей рейтинг було складено в результаті вивчення громадських уподобань 2013 року,
в рамках конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» в Україні і є вільною інформацією.
У разі повної або часткової перепублікація почерпнутою з цього рейтингу інформації,
обов’язковим є згадка назви конкурсу «Фаворити Успіху» в друкованих виданнях, або наявність
активного гіперпосилання на цю сторінку в електронних ЗМІ.
Розширений звіт-буклет про дослідження, що включає демографічну статистику респондентів, розбивку по регіонах, інформацію
про поіменний склад спеціальних журі тощо, може бути також отриманий у організаторів конкурсу.
|
|