Результати народного голосування 2019 року у категорії Інтернет-видання / Кулінарний портал
Річний рейтинг за результатами голосування Споживачів (Інтернет-аудиторії) обчислюється як середнє арифметичне балів, отриманих конкурсантом у кожному з 4-ьох річних кварталів. |
|
I квартал (січень—березень) |
|
II квартал (квітень—червень) |
|
III квартал (липень—вересень) |
|
IV квартал (жовтень—грудень) |
|
1. |
2 |
Food.ua |
35,57% |
5 |
|
2. |
3 |
Смачно
|
26,85% |
3,98 |
|
3. |
1 |
Smak.ua
|
22,82% |
3,49 |
|
4. |
17 |
Appetitno.in.ua |
12,08% |
1,70 |
|
5. |
4 |
Chef.com.ua |
12,08% |
1,60 |
|
6. |
10 |
Клуб шеф-поваров |
9,40% |
1,40 |
|
7. |
5 |
Приятного аппетита |
8,72% |
1,21 |
|
8. |
6 |
Їсти |
8,72% |
1,18 |
|
9. |
18 |
Шмакота! / Shmakota.com.ua |
9,40% |
1,07 |
|
10. |
13 |
Familykitchen.com.ua |
6,71% |
0,94 |
|
11. |
16 |
Cookorama.net |
8,05% |
0,91 |
|
12. |
11 |
Prostovkusno.com.ua |
6,04% |
0,89 |
|
13. |
12 |
Cooking Zone |
6,71% |
0,86 |
|
13. |
|
Shefkuhar.com.ua |
6,71% |
0,8641 |
|
15. |
9 |
Vkysno.kiev.ua |
6,04% |
0,8637 |
|
16. |
8 |
Рецепти Sunny7.ua |
6,71% |
0,8600 |
|
17. |
15 |
Foodandmood.com.ua
|
5,37% |
0,7170 |
|
18. |
14 |
Spoon.com.ua |
4,70% |
0,6959 |
|
19. |
7 |
Wafli.net |
0,67% |
0,1136 |
| |
|
Участник, що посів 1-у позицію в цьому рейтингу є на думку українських споживачів найкращим вибором 2019 року, рекомендаціею споживачів №1 у категорії «Кулінарний портал». Використання цього рейтингу дозволяється тільки з обов’язковим посиланням на джерело.Цей рейтинг було складено в результаті вивчення громадських уподобань 2019 року,
в рамках конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» в Україні і є вільною інформацією.
У разі повної або часткової перепублікація почерпнутою з цього рейтингу інформації,
обов’язковим є згадка назви конкурсу «Фаворити Успіху» в друкованих виданнях, або наявність
активного гіперпосилання на цю сторінку в електронних ЗМІ.
Розширений звіт-буклет про дослідження, що включає демографічну статистику респондентів, розбивку по регіонах, інформацію
про поіменний склад спеціальних журі тощо, може бути також отриманий у організаторів конкурсу.
|
|