Результати народного голосування 2011 року у категорії Профільні видання / Продукти харчування, кулінарія
Річний рейтинг за результатами голосування Споживачів (читачів) обчислюється як середнє арифметичне балів, отриманих конкурсантом у кожному з 4-ьох річних кварталів. |
|
I квартал (січень—березень) |
|
II квартал (квітень—червень) |
|
III квартал (липень—вересень) |
|
IV квартал (жовтень—грудень) |
|
1. |
|
Едим со вкусом |
49,47% |
5 |
|
2. |
|
Кушать подано!
|
28,42% |
3,02 |
|
3. |
|
Продукты питания |
16,84% |
2,62 |
|
4. |
|
FOOD UA. Продукты Украины |
25,26% |
2,50 |
|
5. |
2 |
Кулинарные идеи |
18,95% |
2,08 |
|
6. |
14 |
Галерея Напитков и Деликатесов |
13,68% |
1,59 |
|
7. |
9 |
Золотые рецепты наших читателей |
12,63% |
1,58 |
|
–. |
6 |
Эксперт Вкуса |
11,58% |
1,35 |
|
8. |
5 |
Наша кухня |
13,68% |
1,25 |
|
9. |
7 |
Кухарочка |
11,58% |
1,00 |
|
10. |
13 |
Мир продуктов |
9,47% |
0,97 |
|
11. |
10 |
Drinks+ (Напитки+) |
9,47% |
0,81 |
|
12. |
8 |
Секреты кухни |
7,37% |
0,78 |
|
13. |
14 |
Сомелье |
7,37% |
0,65 |
|
14. |
6 |
Акциз |
6,32% |
0,64 |
|
15. |
|
Мир упаковки |
5,26% |
0,45 |
|
16. |
12 |
КаБаРе/Шик
|
4,21% |
0,23 |
|
17. |
11 |
Продукти і торгівля
|
2,11% |
0,11 |
|
–. |
|
ВиноГрад |
0,00% |
0 |
| |
|
Участник, що посів 1-у позицію в цьому рейтингу є на думку українських споживачів найкращим вибором 2011 року, рекомендаціею споживачів №1 у категорії «Видання про продукти харчування». Використання цього рейтингу дозволяється тільки з обов’язковим посиланням на джерело.Цей рейтинг було складено в результаті вивчення громадських уподобань 2011 року,
в рамках конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» в Україні і є вільною інформацією.
У разі повної або часткової перепублікація почерпнутою з цього рейтингу інформації,
обов’язковим є згадка назви конкурсу «Фаворити Успіху» в друкованих виданнях, або наявність
активного гіперпосилання на цю сторінку в електронних ЗМІ.
Розширений звіт-буклет про дослідження, що включає демографічну статистику респондентів, розбивку по регіонах, інформацію
про поіменний склад спеціальних журі тощо, може бути також отриманий у організаторів конкурсу.
|
|