ПриватБанк відкрив продаж квитків на баскетбол через Інтернет
  
Company: PrivatBank
PrivatBank

ПриватБанк відкрив продаж електронних квитків на матчі провідного українського баскетбольного клубу – київського «Будівельника». Як повідомили в банку, тепер квитки на всі домашні матчі клубу можна купити як в Інтернеті, так і через будь-який термінал самообслуговування банку. При цьому квитки на ігри «Будівельника» можна купувати через термінал в будь-якому місті України.

«Фанати найбільш іменитого українського клубу та просто прихильники баскетболу тепер можуть купувати квитки на найближчий матч за одну хвилину, – говорить керівник бізнесу «Електроні квитки» ПриватБанку Христина Кармазіна. – Перед Євробаскетом-2015 популярність цього виду спорту набирає обертів. Сьогодні ми ведемо активні переговори з великими баскетбольними клубами про організацію продажу електронних квитків на їх матчі».

Тепер, щоб купити квитки на баскетбол, достатньо в Інтернеті чи терміналі самообслуговування ПриватБанку вибрати послугу «Електронні квитки», вид спорту, улюблений клуб, дату матчу, зручні ряд і місце. Електронні квитки на баскетбол, що купуються через ПриватБанк, не потрібно обмінювати на «живі» квитки в касах – роздрукований квиток з термінала чи Приват24 достатньо пред’явити стюарду на вході в Палац спорту.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.