ПриватБанк відкрив розробникам API сервісу ідентифікації користувачів
  
Company: PrivatBank
PrivatBank

ПриватБанк відкрив для ІТ-розробників унікальний Commerce OTP API – сервіс ідентифікації користувача. Як повідомили в банку, за допомогою цього API розробники можуть створювати та налаштовувати на сайті чи в програмі власну систему ідентифікації користувачів за номером мобільного телефону.

«Вперше в банківській практиці Центр електронного бізнесу ПриватБанку виніс усі продукти, послуги, функції та процеси в окремі відкриті API, що доступні широкому колу розробників, – говорить Заступник Голови Правління ПриватБанку Олександр Вітязь. – Ми постійно додаємо до наших API нові функції, що дозволяють легко інтегрувати в будь-який сайт зручні платіжні сервіси».

ПриватБанк став першим банком у світі, що відкрив публічні API (вересень 2009 року). Сьогодні ресурсом користуються вже понад 3 450 партнерів в Україні та інших країнах. Перш за все банк надає розробникам платіжні API, що дозволяють мерчантам не тільки здійснювати платежі в автоматичному режимі, але й приймати платежі від своїх клієнтів.

Інформаційні API ПриватБанку, що активно використовуються інформаційними сервісами та електронними ЗМІ, дозволяють отримувати та оновлювати в автоматичному режимі інформацію про офіційні комерційні курси валют в Україні та Росії, депозитні ставки, локації банківських офісів і банкоматів тощо.

Підключитися до публічних API банку можна на сайті www.api.pb.ua, а отримати кваліфіковану консультацію щодо налаштувань сервісів – за e-mail: api@privatbank.ua

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.