ПриватБанк працевлаштовує співробітників із Криму в інших регіонах
  
Company: PrivatBank

Як повідомили в прес-службі банку з посиланням на керівника Напрямку «Трудові ресурси» Ольгу Хлиніну, ПриватБанк допоможе співробітникам з Криму працевлаштуватись у відділеннях інших регіонів України. За словами Ольги Хлиніної, ПриватБанк спростив процедуру працевлаштування для співробітників, що працювали в АР Крим.

«Ми працевлаштовуємо всіх таких співробітників у підрозділи тих регіонів, куди вони переїжджають.Так, уже переведено на нову посаду працівницю з Криму, яка вирішила переїхати в Рівненську область, – повiдомила Ольга Хлиніна. – Для працевлаштування жодних спеціальних програм і додаткових процедур не вимагається. Варто звернутися до фахiвцiв служби трудових ресурсів у Дніпропетровську, які оформлять переведення в штат іншого регіонального підрозділу».

На сьогодні в стуктурних підрозділах ПриватБанку в Україні працює понад 30 000 чоловік. Згідно зі статистичною інформацією, зарплата співробітників ПриватБанку на 10% вища, ніж у їхніх колег з інших банків регіону. Умови роботи включають у себе не тільки повний соціальний пакет і прозору систему мотивації, але й такі можливості, як регулярне навчання, участь у корпоративних святах, можливість подавати ідеї та, що важливо, реальне кар’єрне зростання – понад 70% керівників відділень починали свій шлях зі звичайних фахівців.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 13,6 млн рахунків індивідуальних клієнтів, 325 тис. корпоративних клієнтів. За даними на 1 січня 2014 року, активи банку становлять 214,5 млрд грн, капітал – 20,3 млрд грн, чистий прибуток банку за 2012 рік – 1,873 млрд грн. Міжнародна банківська група «ПриватБанк» обслуговує понад 22 млн корпоративних і роздрібних клієнтів у 12 країнах світу, серед яких Росія, Грузія, Латвія, Італія, Португалія, Китай, Великобританія, Кіпр, Німеччина, Іспанія, Казахстан. За даними рейтингу Tор 1 000 World Bank’s британського журналу The Banker, у 2013 році ПриватБанк увійшов до топ-10 найбільших банків Центральної та Східної Європи. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку www.pb.ua

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.