ПриватБанк выдкрив сайт зручного продажу квиткыв на транспорт, футбол ы концерти
  
Company: PrivatBank
PrivatBank

ПриватБанк запустив спеціальний сайт в Інтернеті www.bilet.pb.ua, на якому можна швидко та зручно замовити й оплатити будь-які квитки на потяг, футбольні матчі провідних українських клубів, спортивні заходи та концерти. Як повідомили в банку, новий сервіс дозволяє бронювати квитки в режимі «одного кліка» та оплачувати пластиковими картками будь-яких українських банків.

«Найпопулярніші залізничні та футбольні квитки, як правило, купуються через Інтернет-банк, тому ми зробили спеціальний «квитковий» сайт, на якому можна легко вибирати та бронювати потрібні квитки, – зазначає керівник Центру продажу квитків ПриватБанку Христина Кармазіна. – При цьому користувачі Приват24 зможуть, як і раніше, оплачувати квитки через Інтернет-банк і мобільні додатки».

Уже в квітні, окрім можливості бронювання та оплати квитків на транспорт, спортивні заходи та концерти, через «квитковий» сайт банку можна бронювати готелі по всьому світі та купувати квитки в кіно.

ПриватБанк першим з українських банків впровадив продаж електронних квитків у 2009 році. Сьогодні всього за декілька хвилин через Приват24, мобільний платіжний додаток, або термінал самообслуговування банку можна замовити та оплатити квитки на всі види транспорту; футбольні, баскетбольні та хокейні матчі; культурні заходи. За підсумками 2013 року, кожен четвертий електронний квиток на потяг «Укрзалізниці» було оформлено через сервіси ПриватБанку.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.