17 травня ПриватБанк запрошує приєднатися до «зеленого» суботника
  
Company: PrivatBank
PrivatBank

17 травня на карті України з’являться нові зелені листочки – саме так на сайті всеукраїнського суботника, який щороку проводить ПриватБанк, зазначено місця його проведення (понад 1 500 українських міст).

У ході всеукраїнського суботника банкіри, клієнти та партнери банку будуть прибирати та озеленяти парки, сквери, набережні та зони відпочинку. Штабами суботника, відповідальними за організацію його проведення, стануть понад 3 тисяч відділень банку. Підтримати ініціативу банку пропонують усім бажаючим.

«Ми запрошуємо зробити чистішим своє місто, район, улюблені місця відпочинку як співробітників банку, так і жителів міста, – говорить голова правління ПриватБанку Олександр Дубілет. – Суботник – це чудова традиція, яка щороку знаходить усе більшу підтримку в країні».

Минулого року в суботнику взяли участь понад 150 тисяч небайдужих людей із 1 360 міст України, а також Латвії, Грузії та Португалії. За підсумками «зеленої» ініціативи банку було прибрано 500 тисяч гектарів міських парків і зон відпочинку, вивезено 1 500 тонн сміття, висаджено 20 000 молодих саджанців (це майже 20 гектарів лісу) і навіть знешкоджено бойову гранату, яку знайшли біля обласної лікарні м. Черкаси. Разом із банком проводять свої суботники великі підприємства, у числі яких сотні українських компаній, бюджетні установи, заводи та футбольні клуби.

У «зеленому» суботнику може взяти участь кожен. Для цього достатньо зареєструватися на сайті nasubbotnik.com.ua , де можна вибрати своє місто та місце збору на суботник, звернутися до найближчого відділення ПриватБанку або у Контактний центр за номером 3700.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.