В Україні стартувала акція, в якій власники зарплатних карток ПриватБанку зможуть збільшити зарплату на 5%
  
Company: PrivatBank
PrivatBank

1 червня в Україні стартувала акція, в якій ПриватБанк буде повертати власникам зарплатних карток 5% від суми зарплати, витраченої на покупки в магазинах. Така соціальна ініціатива ПриватБанку призначена для всіх власників зарплатних карток.

Сьогодні в Україні стартувала соціальна акція «Тримай 5!», під час якої ПриватБанк буде повертати клієнтам 5% від суми щомісячної заробітної плати, витраченої на покупки в торговельній мережі. Таку надбавку до зарплати зможуть отримати понад 4,2 млн співробітників як бюджетних, так і комерційних компаній і організацій. Головна умова – оплачувати карткою покупки в магазинах і торговельних точках в Україні, за кордоном або в Інтернеті.

Щоб отримувати надбавку до зарплати від ПриватБанку, потрібно мати зарплатну картку та бути зареєстрованим в акції. Зробити це можна на сайті pb.ua/derzhy5, зателефонувавши на номер 3700, або в будь-якому відділенні. Усім учасникам акції повертаються 5% від суми заробітної плати, витраченої на будь-які покупки в магазинах України та інших країн світу. Мінімальна та максимальна суми покупок – без обмежень. Акція «Тримай 5!» стартує 1 червня та триватиме до 1 вересня.

Нараховувати надбавку до зарплати ПриватБанк буде до 10 числа наступного після купівлі місяця на спеціальний бонусний рахунок зарплатної картки. Ці гроші можна використовувати для оплати товарів і послуг у магазинах – партнерах програми «Бонус Плюс», серед яких найбільші українські продуктові мережі, магазини побутової техніки, аптеки та інші торгові та сервісні підприємства України.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.