Про альтернативні засоби комунікації кримських клієнтів з ПриватБанком
  
Company: PrivatBank
PrivatBank

Постановою Національного Банку України «Про відкликання та анулювання банківських ліцензій та генеральних ліцензій на здійснення валютних операцій окремих банків і закриття банками відокремлених підрозділів , які розташовані на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя» № 260 від 06.05.2014р припинено діяльність банківських установ та їх відокремлених підрозділів на території АР Крим та міста Севастополя , а також накладено заборону на встановлення кореспондентських відносин з банками, що здійснюють свою діяльність в Криму, до моменту звільнення окупованої території .

За даними повідомлення УДППЗ « Укрпошта», починаючи з 27.03.2014 року поштові відправлення , спрямовані з материкової частини України, не приймаються поштою АР Крим та м. Севастополя і повертаються назад. Так як за даних обставин УДППЗ « Укрпошта» не надсилає поштові відправлення до Криму , ПАТ КБ « ПРИВАТБАНК » не має можливості спрямовувати відповіді на запити /заяви /листи своїм клієнтам, які проживають на території півострова.

Зважаючи на обставини, в якості альтернативи отримання письмових відповідей від банку, до моменту відновлення функціонування поштового зв’язку, ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» пропонує своїм кримським клієнтам скористатися іншими засобами комунікації, а саме – одержувати довідки про стан рахунків за допомогою дзвінка на номер 3700 , шляхом sms – інформування та еmail-повідомлень.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.