Футбольна збірна ПриватБанку підкорює Бразилію разом з Visa
  
Company: PrivatBank



«Ми стали офіційним українським банком ЧС-2014 в Україні для того, щоб разом з нашими партнерами – платіжною системою Visa – дати можливість побачити футбольне свято нашим клієнтам, – говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. – Наші футбольні акції стали унікальним шансом для українців потрапити в Бразилію та особисто побачити зірок світового футболу».

Найактивнішими учасниками збірної банку на ЧС-2014 стали вкладники – переможці спеціальної футбольної акції «Чемпіон», що стартувала в грудні 2013 р. Серед усіх вкладників банку, які відкрили депозити з грудня 2013 р. по квітень 2014 р. було розіграно 20 комплектів путівок у Бразилію на матчі футбольної першості.

«Хочу побачити легендарний стадіон, подивитися на цей натовп у 280 тис. чол., відчути атмосферу футболу світового масштабу. Вболівати буду за Францію, – говорить перед відльотом в Бразилію один із переможців акції «Чемпіон» Дмитро Скидан із Запоріжжя. – Коли я зареєструвався на сайті ПриватБанку для участі в акції, то наступного дня прийшов на роботу та пожартував, що виграв поїздку в Бразилію. Тоді це був жарт– тепер реальність».

Ще одній учасниці футбольної збірної клієнтів ПриватБанку, Оксані Плисці з Обухова, поїздку в Бразилію подарував тато – активний вкладник і клієнт банку.

«Я, звісно, відразу не повірила у виграш. Подумала, що це розіграш якийсь! – згадує Оксана. – Дуже рада, що отримала можливість потрапити на таке грандіозне футбольне дійство».

До учасників «чемпіонської» збірної ПриватБанку на мундіалі в Бразилії приєднався й Віктор Вольга з Києва, який став переможцем «авіаційної» акції ПриватБанку та Visa. За умовами акції виграти поїздку на головну футбольну подію року могли клієнти банку, які купили авіаквиток через Приват24 за карткою Visa з 1 листопада 2013 р. по 30 квітня 2014 р.

«Я користуюсь послугами ПриватБанку з 2005 р. і ніяк не очікував, що, купуючи квиток на літак, я зможу виграти поїздку на чемпіонат світу з футболу в Бразилію. Я дуже вдячний ПриватБанку за те, що зможу побувати на головній футбольній події року».

ПриватБанк у партнерстві з VISA став офіційним українським банком ЧС-2014, що дозволило клієнтам найбільшого українського банку стати свідками бразильського чемпіонату світу з футболу. Окрім путівок на чемпіонат, ще понад 1 500 призерів акцій ПриватБанку та Visa отримали на згадку про головну футбольну подію року спортивні подарунки з символікою ЧС-2014.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.