Футбол і Бразилія: враження наших клієнтів із Новоград-Волинського та Малина – переможців акції «Чемпіон» від ПриватБанку в пар
  
Company: PrivatBank

Так, жителька міста Новоград-Волинський Оксана Бурлаченко, яка побувала на матчі Коста-Ріка – Англія, розповіла:

«Подорож була на найвищому рівні: і умови, і готель, і екскурсії – усе дуже сподобалося. Протягом трьох днів я та ще троє переможців акції «Чемпіон» були гостями бразильського міста Белу-Оризонті (у перекладі з португальської – «красивий небосхил» – ред.). Серед найяскравіших вражень, по-перше, футбольні фанати, котрі поводили себе культурно та помірковано; по-друге, старовинне колоніальне місто Ору-Прету із підземним озером, куди ми їздили з групою та нашим екскурсоводом. Бразилія – країна із теплим кліматом і ще більш теплим ставленням до людей, а особливо до українців. Вдячна ПриватБанку та Visa за такий подарунок. І, знаєте, перемогти ж зовсім не важко – я от свій щасливий депозит реєструвала самостійно в Приват24. В акціях банку братиму участь і надалі – один раз пощастило, а отже, пощастить ще».

Володимир Коваленко з Малина отримав путівку на Чемпіонат світу з футболу FIFA – 2014 у подарунок від свого батька Петра Коваленка, який є постійним клієнтом і вкладником ПриватБанку.

«Коли наша група приїхала до Ріо-де-Жанейро, одразу ж нас зустріла екскурсовод, яка допомогла нам із поселенням і провела екскурсію містом, розповіла про його історію. Враження, звісно ж, найкращі. Місто як на долоні, красиві краєвиди, багато цікавих місць і на вулицях там не палять – ось чим запам’яталося Ріо. На футболі своєю приязністю вразили фанати. І хоча сам матч Франція – Еквадор був досить спокійним, та яскраві емоції від футболу все ж залишилися. У ПриватБанку в нас обслуговується вся сім’я. І поїздка, виграна нами в акції, – радість для всієї нашої родини».

Нагадуємо, що акція «Чемпіон» від ПриватБанку та Visa проходила з 2 грудня 2013 року до 1 квітня 2014 року в усіх регіонах України. Її учасником міг стати кожен повнолітній клієнт ПриватБанку. Протягом акції розігрувалася сувенірна продукція, а головним призом став квиток на Чемпіонат світу з Футболу FIFA – 2014 у Бразилії. Серед 20 призерів двоє жителів Житомирщини.

Фоторепортаж (з особистого архіву переможців акції «Чемпіон» Оксани Бурлаченко (Новоград-Волинський) і Володимира Коваленка (Малин):






 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.