ПриватБанк відновив штатну роботу відділень у Гірському, Лисичанську та Сєвєродонецьку
  
Company: PrivatBank

ПриватБанк продовжує відновлення мережі банківського обслуговування у звільнених від терористів містах Луганщини.

Як повідомили в банку, 28 серпня повністю відновлено обслуговування клієнтів у відділеннях ПриватБанку в Гірському, відкрито два відділення в Лисичанську. Також відновлено роботу ще двох відділень у Сєвєродонецьку, де сьогодні обслуговує клієнтів 5 відділень і 24 банкомати ПриватБанку.

Усього, за даними на 28 серпня, у Луганській області обслуговують клієнтів 28 відділень ПриватБанку, 56 банкоматів і 82 термінали самообслуговування.

У Донецькій області відновлено штатну роботу 132 відділень ПриватБанку. Також в області працюють 228 банкоматів і 690 терміналів самообслуговування.

Режим роботи відділень ПриватБанку на Сході України можна уточнити за безкоштовним номером 3700 або на спеціальному сайті vostok.pb.ua

Міста Донецької області, у яких на 28 серпня відновлено роботу відділень і банкоматів ПриватБанку: Артемівськ, Білицьке, Білозерське, Велика Новосілка, Волноваха, Володарське, Вугледар, Горняк, Дзержинськ, Димитрів, Добропілля, Дружківка, Костянтинівка, Краматорськ, Красноармійськ, Курахове, Мангуш, Маріуполь, Миколаївка, Миронівський, Новогродівка, Новгородське, Новотроїцьке, Олександрівка, Родинське, Світлодарськ, Святогорськ, Селидове, Слов’янськ, Соледар, Тельманове, Українськ, Часів Яр, Червоний Лиман.

Міста Луганської області, у яких на 28 серпня відновлено роботу відділень і банкоматів ПриватБанку: Біловодськ, Білолуцьк, Білокуракине, Гірське, Кремінна, Лисичанськ, Марківка, Мілове, Новопсков, Новоайдар, Рубіжне, Сватове, Старобільськ, Сєвєродонецьк, Троїцьке, Щастя.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.