В прохолодні осінні днини з теплом людської душі
  
Company: PJSC “KHOROL DAIRY CANNING PLANT for BABY FOOD”
В прохолодні осінні днини з теплом людської душіІсторія благодійності бере початок від часів усвідомлення відповідальності кожного за світ, у якому ми живемо. Люди роблять добрі справи не лише поодинці, часто вони згуртовуються, об’єднуючи зусилля родичів, друзів, знайомих та незнайомих людей. Яскравими прикладами цього є численні благодійні заходи, що організовуються заради надання допомоги потребуючим.

Ось і ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» вирішив згуртувати свій колектив та громаду мікрорайону оголосивши благодійну акцію «Тепла осінь». За мету слугує підтримка малозабезпечених верств населення, у тому числі емігрантів із зони АТО, що тимчасово проживають в межах Хорольщини. В рамках акції проводиться збір теплих речей: одяг, ковдри тощо.

Нехай прохолодної днини кожен малюк і його рідні зможуть загорнутись у теплу ковдру, читаючи старі добрі казки. А біжучи золотавим подвір’ям за курликанням відлітаючих журавлів – накинути в’язаного светрика. Важливо, щоб тепло нашої душі огортало кожного з потребуючих.

Не будьмо байдужими!
За нашою єдністю майбутнє України!
 
ТРЦ «Комод»
Украина, 02002 г.Киев
ул.Луначарского, 4-А
4 этаж, оф.21/1
Phone: 0800 301 414,
(044) 593 84 42
Fax: +38(044) 593
E-mail:
Web:

Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

Info The author of this page has prohibited it from commenting by anonymous users. You must login or register your FAVOR.com.ua account to leave a message here.