У ПриватБанку порахували, хто найчастіше оплачує покупки в розстрочку
  
Company: PrivatBank

У ПриватБанку порахували, хто найчастіше користується послугами безкоштовної розстрочки «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка» – інфографіка.

Найактивніші користувачі розстрочки – люди у віці від 31 до 40 років. На їх частку припадає третина купівель за допомогою послуг «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка». Активно користуються розстрочкою і студенти. 27% тих, хто оплачує частинами електронні ґаджети, техніку та інші товари, – клієнти у віці від 21 до 30 років.

А от серед покупців ювелірних виробів лідирує молодь. Понад 38% тих, хто заплатив за обручки та коштовності в розстрочку, – клієнти банку у віці до 30 років.

Як правило, у розстрочку клієнти ПриватБанку частіше купують дорогі товари. Середня сума покупок за допомогою сервісів «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка» становить 3 428 грн, тоді як середня сума покупок банківськими картками без розстрочки трохи перевищує 1 тис. грн.

Під час купівлі одягу, туристичних путівок і ліків найчастіше розстрочкою ПриватБанку користуються жінки.

Сервіси зручного кредитування «Миттєва розстрочка» та «Оплата частинами» сьогодні працюють у більшості найбільших українських мереж з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття. Сума покупки ділиться на рівні частини (до 25), покупець здійснює карткою ПриватБанку перший платіж, а решту щомісяця вносить на картку. Кредит оформлюється автоматично просто біля каси, а договором при цьому стає чек.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.