В Україні стартує економічна онлайн-олімпіада для школярів «Фінансовий геній»
  
Company: PrivatBank
PrivatBank

Підтягнути рівень своїх економічних знань та отримати 50 000 грн на навчання у виші тепер зможуть випускники будь-якої української школи.

З 24 березня в Україні стартує унікальна всеукраїнська економічна олімпіада для випускників середніх шкіл «Фінансовий геній», що проводиться в рамках освітньої програми ПриватБанку ЮніорБанк. На відміну від академічних шкільних олімпіад у «Фінансовому генії» зможуть брати участь випускники будь-якої української школи. Виконувати конкурсні завдання можна через Інтернет, а переможець «Фінансового генія» отримає грант у розмірі 50 000 гривень на оплату подальшого навчання у вищій школі.

«Уже третій рік поспіль ми запрошуємо абсолютно всіх випускників шкіл спробувати вирішити доволі непрості завдання олімпіади, щоб знайти справжніх фінансових геніїв – гордість нашої країни, – говорить Олена Ніхаєнко, керівник ЮніорБанку. – Володарем гранту на навчання у виші може виявитися випускник будь-якої школи, міської чи сільської. Наприклад, переможці минулої олімпіади отримали можливість удосконалювати свої знання в одному з найкращих коледжів Великобританії».

Щоб стати учасником «Фінансового генія», потрібно до 24 березня зареєструватися на інтернет-сторінці www.juniorbank.com.ua/olympics. Ще однією умовою участі в проекті є наявність Картки ЮНІОРА, її можна безкоштовно відкрити в будь-якому відділенні банку або замовити на сайті. Потім протягом трьох тижнів конкурсанти будуть виконувати три блоки завдань (тести та задачі на різні теми з економіки, фінансів, банківської справи). За результатами тестів і вирішення задач учасникам «Фінансового генія» будуть нараховуватися конкурсні бали.

Учасниками фінального туру олімпіади, що відбудеться в головному офісі ПриватБанку в Дніпропетровську, стануть 20 конкурсантів, які набрали найбільшу кількість балів у ході першого етапу. Після вирішення задач і кейсів серед фіналістів буде визначено фінансового генія року, який отримає головний приз олімпіади.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала в 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк об’єднує понад 500 000 школярів країни. Головна місія ЮніорБанку – познайомити кожну дитину країни з устроєм банку. Для цього проводяться уроки фінансової грамотності в школах, екскурсії в банк, бізнес-квести, відкриваються по всій Україні БізнесШколи. Унікальна пластикова Картка ЮНІОРА, що випускається за згодою та під контролем батьків, дає можливість користуватися «дорослими» сервісами та банківськими послугами й з юного віку почати розумітися на фінансах.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.