ПриватБанк увійшов у рейтинг World's Best Banks 2015
  
Company: PrivatBank
PrivatBank

ПриватБанк п’ятий рік поспіль визнано найкращим українським банком у рейтингу найкращих банків Центральної та Східної Європи, що укладається американським журналом Global Finance.

11 березня в Нью-Йорку журнал Global Finance назвав найкращі банки країн Центральної та Східної Європи в рамках глобального рейтингу World’s Best Banks 2015. Як повідомляється на сайті журналу, в України найкращим банком року став ПриватБанк.

В ексклюзивному рейтингу World’s Best Banks 2015, що буде опубліковано в травневому випуску Global Finance, найкращі банки різноманітних регіонів світу вибирає спеціальна команда експертів, у яку входять як редактори журналу, фінансові аналітики, так і керівники компаній – клієнти банків. У рейтингу цього року брали участь провідні банки з 21 країни регіону.

«Банківські ринки по всьому світі кардинально змінюються під тиском нового регуляторного середовища та умов, що змінюються. Глобальні гравці знижують свій вплив на регіони та виробничі ланцюжки, у той час як регіональні та місцеві гравці все активніше виходять за межі своїх внутрішніх ринків, – каже видавець Global Finance Джозеф Джіаррепуто. – Ми вибирали банками року перш за все ті банки, що глибоко віддані своїм ринкам і розуміють специфічні потреби клієнтів».

Критерії вибору переможців World’s Best Banks 2015 включали такі показники: зростання активів, доходності; якість обслуговування клієнтів; конкурентні тарифи та впровадження інноваційних продуктів. ПриватБанк за всіма показниками було визнано абсолютним лідером в Україні.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.