ПриватБанк відкрив продаж квитків на поїзди «Інтерсіті +» зі знижкою 10%
  
Company: PrivatBank
PrivatBank

ПриватБанк відкрив продаж квитків на швидкісні поїзди категорії «Інтерсіті +» зі знижкою. Як повідомили в банку, тепер, оформляючи в ПриватБанку електронні квитки на електропоїзди Hyundai в напрямку туди й назад, покупець отримає знижку в розмірі 10% від вартості проїзду.

«Нова можливість зекономити на поїздці зробить купівлю квитків через ПриватБанк не тільки швидкою та зручною, але й вигідною, – зазначає керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. – Сьогодні в Україні кожен третій електронний квиток на поїзд продається через ПриватБанк. Ми не тільки надаємо можливість купити квиток, але й консультуємо клієнтів, забезпечуємо підтримку від моменту бронювання місця до посадки у вагон».

Як уточнили в банку, знижки в разі одночасної купівлі квитків на експрес в обидва боки діють у будь-який день тижня та будь-яку пору року. Продаж квитків відкривається за 45 діб до дати відправлення поїзда, електронний квиток з QR-кодом дає право проїзду в поїзді без обміну на паперові квитки.

У ПриватБанку купити електронні квитки на будь-які залізничні напрямки можна через 12 000 терміналів самообслуговування та в 2 500 відділеннях ПриватБанку по всій України. Також купить залізничний квиток на час свят можна на спеціальному сайті bilet.pb.ua та через Приват24 в режимі одного кліка.

Окрім залізничних, через ПриватБанк можна швидко та зручно придбати квитки на автобус і літак у будь-якому напрямку по Україні та за кордон.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.