Хмарна операційна система Corezoid.com, в яку інвестував ПриватБанк, їде в США на Finovate 2015
  
Company: PrivatBank

Кожна поважаюча себе держава мріє про власну операційну систему. Адже вітчизняна операційна система – одна з умов національної безпеки.

У той же час, у кожного банку є біль, пов’язаний із підтримкою своєї діяльності. Цю проблему автор бестселера «Цифровий банк» Кріс Скінер озвучив так: «Усі намагаються зробити банківські ІТ-продукти більш привабливими ззовні, у той час як технічна частина сповнена сміття».

Звичайні банки вирішують свої ІТ-завдання купівлею готових рішень, впровадження яких забирає безліч часу та грошей.

«Ми чесно намагалися пристосувати те, що є на ринку для наших потреб, – ділиться заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь, – але це було або довго та дорого, або дуже довго та дуже дорого, а вартість змін завжди занадто висока».

Унаслiдок цих страждань у 2005 році зародилася ідея хмарної операційної системи Сorezoid (Сore – від слова «ядро», Zoid – від слова «життя»). Це перша хмарна операційна система, яка може реалізувати та підтримувати будь-які алгоритми та бізнес-процеси. Доки Ви читаєте цей текст, 32 000 маленьких корезоїдів легко виконують роботу Приват24 і вже зробили близько 4 мільйонів логічних операцій.

Коли ми показали Сorezoid Крісу Скіннеру, всесвітньому експерту з банківських інновацій, який читав лекцію у нас у банку, він вигукнув: «Ви вийшли за межі банкінгу! Це ж саме те, про що я писав у своїй книжці, але не був упевнений, що побачу щось подібне в реальності». Це і був поштовх до того, щоб відкрити свій продукт усім – від університетів до банків.

До Вашої уваги хмарна операційна система Corezoid на Finovate 2015 у серці Силіконової долини. Зустрічайте: corezoid.com – ООС нового покоління.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.