ПриватБанк встановив понад 1 000 поштоматів для видачі посилок у відділеннях банку
  
Company: PrivatBank

У відділеннях ПриватБанку працює понад 1 000 поштоматів – сучасних автоматичних точок отримання посилок і кореспонденції. Як повідомила прес-служба банку, сьогодні поштомати ПриватБанку працюють не тільки у великих містах, а й у віддалених населених пунктах і районних центрах. За три місяці мережа поштоматів банку зросла вдвічі, що дозволило банку стати найбільшою в Україні мережею з видачі посилок.

«Перша національна мережа поштоматів ПриватБанку дає можливість отримувати посилки поруч із домом, там, де зручно клієнтові, причому користуватися поштоматами так само просто, як звичним нам усім банкоматом, – говорить керівник напрямку «Споживче кредитування» ПриватБанку Андрій Ковтун. – Технології, які ми використовуємо, дозволяють гарантувати безпеку отримання посилок».

Сьогодні в поштоматах ПриватБанку можна отримати посилки та інші відправлення за допомогою провідних операторів поштових послуг: «Нова Пошта», «Міст Експрес» та «Ін-Тайм». Як зазначають у банку, до кінця 2015 року у відділеннях працюватимуть вже понад 1 300 поштоматів, а користуватися ними зможуть клієнти не лише найбільших логістичних компаній, але й національних операторів з продажу автомобільних запчастин, інших товарів і послуг.

Поштомат – це автоматичний поштовий термінал самообслуговування, у якому клієнт може в зручний для нього час самостійно отримувати посилки. Відправник зазначає в декларації адресу поштомата. Коли посилку доставлено ??в поштомат, одержувач бачить SMS-повідомлення, після чого може забрати відправлення, підтвердивши свою особу через термінал самообслуговування за допомогою платіжної картки ПриватБанку або ввівши номер телефону на сенсорному екрані. Поштомат відкриє відповідну скриньку, з якої одержувач зможе забрати свою посилку.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.