ПриватБанк запускає сервіс захищених платежів за послуги та товари, що купуються в Інтернеті
  
Company: PrivatBank
PrivatBank

ПриватБанк запускає сервіс «Захищені платежі» за послугами та товарами, що купуються в інтернет-магазинах або в приватних осіб. Тепер клієнти зможуть впевнено оплачувати будь-які покупки картками за допомогою захищеного платежу та бути впевненими у своєчасному отриманні товарів. Гроші надходять на рахунок продавця тільки після того, як покупець підтвердить отримання послуги чи товару.

«Нова послуга покликана вирішити проблему недовіри торговцям і шахрайства під час купівель на аукціонах і сайтах оголошень. Ми прибираємо фактор шахрайства з інтернет-торгівлі, відкриваючи шлях добросовісним продавцям до масового покупця, – каже керівник департаменту E-Commerce Христина Кармазіна. – Для тих же, хто постійно продає чи купує за допомогою сайтів безкоштовних оголошень, сервіс захищених платежів допоможе не тільки уникнути шахрайства, але й зекономить на дорогих послугах післяплати. Скористатися послугою можна на сайт LiqPay або в Приват24».

Використовувати систему захищених платежів дуже просто. В інтернет-магазині, окрім звичних способів оплати картками або в Приват24, тепер можна вибрати кнопку «Захищений платіж». Процес оплати товару нічим не відрізняється від звичайних платежів за допомогою картки.

Інтернет-магазини можуть активувати функцію захищених платежів самостійно як у кабінеті LiqPay «Бізнес», так і користуючись публічним API. Захищений платіж доступний як у разі оплати в магазинах, так і в розрахунках з фізичними особами.

У разі виникнення конфліктних ситуацій адміністрацією сервісу проводиться процедура диспуту між покупцем і продавцем для об’єктивного розслідування ситуації та повернення грошей у разі підтвердження недобросовісності однієї зі сторін угоди. Процесинг сервісу захищених платежів здійснює ПриватБанк.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.