ПриватБанк став двічі героєм українського ринку праці
  
Company: PrivatBank

ПриватБанк залишається поза конкуренцією на ринку праці – банк черговий раз визнали найкращим роботодавцем банківської галузі України.

ПриватБанк другий рік поспіль посідає перше місце в рейтингу роботодавців банківської галузі України як серед студентів, так і серед претендентів на роботу з досвідом, а також увійшов у топ-20 загального рейтингу українських компаній-роботодавців. Такі дані опублікувала британська консалтингова компанія Ernst & Young за підсумками дослідження ринку роботодавців України за 2014 рік.

За даними дослідження Ernst & Young, для респондентів з досвідом роботи найбільш значними факторами під час працевлаштування є особисте та професійне зростання, розмір заробітної плати та позиція компанії на ринку. Претенденти без досвіду роботи та студенти в 2014 році в першу чергу звертали увагу на можливість кар’єрного зростання.

Як зазначається в дослідженні, займати провідні позиції на ринку праці ПриватБанку вдається завдяки грамотній стратегії роботи з персоналом, що дає людям унікальні можливості професійного та кар’єрного зростання. У ПриватБанку понад 80% вакансій на керівні посади закриваються за рахунок внутрішнього переміщення співробітників.

Не менш важливими для претендентів на роботу в ПриватБанку є й досвід роботи в найбільш інноваційному банку країни, безперервне навчання передовим банківським технологіям, необмежені можливості особистого зростання, самореалізація, участь у розробці нових технологій і продуктів.

Сьогодні в ПриватБанку успішно працюють понад 25 тисяч чоловік. Щомісяця банк відкриває понад 500 вакансій, пропонуючи українцям достойну зарплату, цікаву роботу та кар’єрне зростання в одній із найбільш інноваційних компаній країни.

Детально дізнатися про кар’єру в ПриватБанку можна на privatbank.ua/ua/work або сторінці FB «ПриватБанк» https://www.facebook.com/privatbank.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.