У День вишиванки банкіри змінили традиційний дрес-код на святкові українські строї
  
Company: PrivatBank

ПриватБанк приєднався до загальноукраїнського свята – Дня вишиванки, і сьогодні у кожному з 2 560 відділень банку по всій Україні працівники обслуговують клієнтів, одягнувши традиційні вишиті сорочки.

Рівне, 21.05.2015 р.

«І на особистому рівні, і на рівні великої компанії доречно та навіть треба відкрито проявляти патріотизм та щиру любов до своєї країни, – говорить Голова Правління ПриватБанку Олександр Дубілет. – Те, що більшість працівників банку одягнула вишиванки, створює у відділеннях особливу атмосферу національної єдності та свята, робить нас усіх сильними та згуртованими».

Харків, 21.05.2015 р.

Гасло банку: «ПриватБанк – банк для тих, хто любить Україну» – підтверджується щоденною копіткою роботою, що спрямовано на розбудову української економіки, сприяння розвитку малого та середнього бізнесу країни.

Дніпропетровськ, 21.05.2015 р.

Нагадаємо, у вересні 2014 р. ПриватБанк розпочав випуск унікальних карток з патріотичним дизайном для всіх, хто любить Україну. Як повідомили в банку, картку «Слава Україні!» можна отримати безкоштовно в будь-якому відділенні ПриватБанку. Оформити картку може кожен громадянин України. Також клієнти, у яких вже є картка «Універсальна» або «Універсальна Gold», можуть обміняти їх на картки з патріотичним дизайном зі збереженням усіх умов і тарифів. На сьогодні клієнтами банку оформлено 1 000 000 карток патріота.

Маріуполь, 21.05.2015 р.

ПриватБанк вітає клієнтів, партнерів, колег і друзів з Днем вишиванки та бажає всім миру, оптимізму та яскравого сонця в блакитній безодні щедрої української душі!

Чернівці, 21.05.2015 р.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.