В ПриватБанке стартуют выплаты вкладчикам АО «Дельта Банк»
  
Company: PrivatBank
PrivatBank

11 червня стартують виплати коштів вкладникам АТ «Дельта Банк» за договорами, строк дії яких закінчився до 3 березня 2015 року, а також власникам поточних і карткових рахунків Дельта Банку.

Як повідомила прес-служба ПриватБанку, згідно з рішенням Фонду гарантування вкладів фізичних осіб у будь-якому відділенні ПриватБанку отримати свої кошти зможуть вкладники Дельта Банку, які під час оформлення вкладу зазначили місце реєстрації проживання за паспортом у Волинській, Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Херсонській і Чернівецькій областях. Також у відділеннях ПриватБанку буде здійснюватися виплата коштів і нерезидентам – клієнтам АТ «Дельта Банк».

У відділеннях ПриватБанку клієнти Дельта Банку зможуть отримати свої кошти готівкою або зарахувати їх на пластикову картку, а також вони можуть відразу ж розмістити їх на новий депозит на одних з найбільш привабливих умовах на ринку. Для отримання компенсації достатньо пред’явити паспорт. Максимальний розмір гарантованої до відшкодування суми, включаючи проценти, становить 200 тис. грн.

Більшість відділень ПриватБанку обслуговують клієнтів не тільки в робочі дні, але й у суботу. Більш детальну інформацію про порядок виплат компенсацій можна отримати, зателефонувавши на номер 3700 або на сайті банку www.pb.ua

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 3 березня 2015 року, буде оголошено додатково на офіційному сайті ФГВФО www.fg.gov.ua

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.