Кожен третій електронний квиток на потяг українці купують через ПриватБанкк
  
Company: PrivatBank
PrivatBank

З початку року жителі України купили через ПриватБанк 910 тис. електронних залізничних квитків. Як повідомила прес-служба банку, через банк купується кожен третій електронний квиток на потяг. Усього з початку року залізничним відомством було оформлено 3,2 млн електронних квитків.

«Головна перевага купівлі електронних квитків через банк – це абсолютна безпека та ціна, яка нічим не відрізняється від вартості квитка у вокзальних касах, – зазначає керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. – І тільки в нашому банку покупці квитків можуть брати участь у різних акціях, наприклад, навесні ми разом із MasterCard подарували нашим клієнтам понад 40 тис. безкоштовних квитків у рамках спеціальної пасхальної акції».

ПриватБанк почав продаж цифрових квитків на потяг у вересні 2014 року. Ціна квитка на потяг, купленого в ПриватБанку, така сама, як і в квиткових касах вокзалу. Такі проїзні документи не потрібно обмінювати в касах на звичайні – достатньо показати провідникові роздруківку електронного квитка або збережену копію на смартфоні, планшеті або ноутбуці.

У ПриватБанку купити цифровий квиток на будь-які залізничні напрямки можна за декілька хвилин у відділеннях банку, через термінали самообслуговування, спеціальний сайт bilet.pb.ua та Інтернет-банк Приват24. Також у банку працює спеціальний цілодобовий сервіс продажу проїзних документів за коротким мобільним номером 3700. Крім залізничних квитків, через ПриватБанк можна швидко та зручно придбати квитки на автобуси та літаки в будь-якому напрямку по Україні та за кордон.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.