AVON і ПриватБанк запустили новий спосіб доставки замовлень
  
Company: PrivatBank
PrivatBank

Компанія AVON, світовий лідер косметичного ринку, спільно з ПриватБанком запустили новий сервіс – доставку продукції через національну мережу поштоматів ПриватБанку, що нараховує понад 1 400 пунктів по всій Україні. Уже сьогодні клієнти AVON можуть отримувати замовлення в поштоматах ПриватБанку у Вінниці, незабаром послуга стане доступна в Одесі та Львові, а потім і по всій Україні.

«Ми постійно працюємо над удосконаленням сервісу для наших представників, і спільний проект з ПриватБанком – це ще один крок у цьому напрямку», – зазначила Карина Таковенко, генеральний директор AVON в Україні та Грузії.

«Сьогодні поштомати ПриватБанку працюють у 480 населених пунктах України. Зручний графік роботи та місцезнаходження поштоматів дозволять компанії AVON зробити доставку замовлень максимально ефективною та комфортною для її представників як у великих містах, так і у віддалених райцентрах», – коментує керівник бізнесу «Споживче кредитування» ПриватБанку Андрій Ковтун.

Новий сервіс дозволяє не тільки отримувати замовлення в зручному режимі, але й гарантує безпеку їх отримання. Після доставки посилки в поштомат представник отримує SMS-повідомлення. Забрати посилку одержувач може після підтвердження своєї особи. Для цього необхідно ввести на екрані термінала номер телефону та код.

 
вул. Грушевського, 1д, м. Київ 01001, Україна
Phone: (380) 562-390-000
Fax: (380) 562-390-271
E-mail:
Web:

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.