Компанія REHAU вітає з наступаючим Днем Будівельника!
  
Company: REHAU
Компанія REHAU вітає з наступаючим Днем Будівельника!

Шановні Партнери, Клієнти та Колеги!

Вітаємо Вас з наступаючим професійним святом - Днем Будівельника! Ми високо цінуємо Ваш благородний труд і щиро бажаємо міцного здоров'я та натхнення, щастя та благополуччя, реалізації творчих задумів та нових цікавих проектів!

Щодня Ви вкладаєте сили, час та душу в планування, проектування, архітектуру та будівництво прекрасних будівель, які радують та будуть радувати мільйони людей протягом багатьох років. Завдяки Вашій працьовитості, таланту і досвіду ростуть та розвиваються міста, люди отримують затишок та тепло в своєму будинку, їх життя стає комфортнішим. Робота будівельника дуже цінна і важлива, адже кожній людині, кожній сім'ї потрібні міцний фундамент, міцні стіни, надійний дах та впевненість у завтрашньому дні.

Компанія REHAU завжди залишається Вашим надійним партнером у будівництві, пропонуючи інноваційні продукти та технології високої якості. Поява все нових будівельних об'єктів з використанням систем REHAU - результат нашої ефективної співпраці, взаєморозуміння, злагодженої роботи команди професіоналів. Компанія REHAU завжди готова надати всебічну підтримку своїм Партнерам та має всі інструменти і ресурси для їх ефективного розвитку. Ми впевнені, що спільними зусиллями підкоримо нові вершини в будівельній галузі та гідно виконаємо всі, навіть найскладніші завдання, які ставить перед нами сучасний замовник.

З Днем Будівельника!

 
REHAU
пгт. Чабаны, ул. Машиностроителей, 1
Киево-святошинский р-н, Киевская обл., 08162
Phone: 0 800 30 8888 / (044) 255 17 96
Fax: +38 044 467-77-15
Web:

Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK