Соціальний проект компанії REHAU
  
Company: REHAU
Соціальний проект компанії REHAU

В жовтні 2010 року компанія REHAU підтримала ініціативу Благодійного фонду журналу "Единственная" та надала допомогу в заскленні Центру соціально-психологічної реабілітації "Злагода" в м. Біла Церква. В Центрі реабілітації, який функціонує вже понад 11 років, тимчасовий притулок знаходять діти 3-18 років, які опинилися в складних життєвих ситуаціях. Дана установа принципово відрізняється від дитячих будинків тим, що діти можуть перебувати тут не більше дев'яти місяців. В першу чергу, Центр надає своїм вихованцям психологічну допомогу та підтримку, проводить роботу щодо встановлення місця проживання батьків, сприяє органам опіки та піклування в подальшому влаштуванні дітей.

Як для вихованців, так і для персоналу Центру соціально-психологічної реабілітації "Злагода" дуже важливо забезпечити комфортні умови проживання, спокійну та затишну атмосферу. За підтримки компанії REHAU в кімнаті відпочинку, медпункті, їдальні, музичному залі та трудовій майстерні були встановлені нові металопластикові вікна з профільної системи REHAU Euro-Design 60, яка поєднує високий рівень теплоізоляції та захисту від шуму, бездоганний зовнішній вигляд та легкість у догляді. Загальна площа засклення склала 57 м. кв. Роботи із засклення виконані компанією-партнером ТОВ "Дім Вікон".

Даний проект став продовженням спільної роботи компанії REHAU з БФ журналу "Единственная" на благо тих, хто особливо гостро потребує підтримки. Раніше, в 2009 році, компанія REHAU також надала допомогу школі-інтернату в м. Чернігів. Сподіваємося, що в стінах цих установ діти повірять в себе та знайдуть нову родину.

 
REHAU
пгт. Чабаны, ул. Машиностроителей, 1
Киево-святошинский р-н, Киевская обл., 08162
Phone: 0 800 30 8888 / (044) 255 17 96
Fax: +38 044 467-77-15
Web:

Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK