Журнал Ukrainian People назвав 100 успішних українців
  
Company: MPR Communications Group
Журнал Ukrainian People назвав 100 успішних українців

13 грудня в Українському Домі відбулась церемонія нагородження переможців премії «100 успішних українців», організатором якої виступила команда соціального глянцю «Ukrainian people»!

Цього року героями проекту стали волонтери, громадські та культурні діячі, благодійники, лікарі, представники бізнес-сфери, благодійні фонди, відомі психологи, професори, талановиті мами, актори та інші успішні українці, які кожного дня своїми діями змінюють наше суспільство на краще та які перевертають поняття успіху!

« – Сьогодні успіх не вимірюється кількістю грошей, славою чи лайками у соціальних мережах! Сьогодні успіх про дії! Коли вчитель не тільки добре викладає, але й надихає та підтримує дітей добрим словом! Коли лікар береться за ті операції, від яких інші відмовились та рятує життя людині! Коли вранці, йдучи на роботу, ви даруєте посмішку перехожим! Успіх – це коли ваші дії, слова та життя надихають інших та змінюють суспільство на краще! Саме таких людей об’єднала наша премія. Людей, які щодня на своєму рівні творять дива!» – ділиться соціальний діяч та організатор проекту Тетяна Петракова (автор понад 500 соціальних проектів, Людина року-2018, телевізійний експерт).

Обличчям премії стала Народна артистка України та носій української культури та цінностей Ольга Сумська! Саме вона відкривала захід під оплески гостей та учасників премії.

Ведучими проекту стали телеведучий Антон Середа та відома телеведуча та акторка Роза Аль-Намрі.

На церемонії були присутні також: перший президент України Леонід Кравчук, Міністр України у справах сім’ї, дітей та молоді 1997/99 та 2004/05 рр. Валентина Довженко, Народна артистка України Ольга Сумська, Заслужений журналіст України Марина Кінах, Народна артистка України Катерина Бужинська, Народна артистка України Оксана Пекун, співачка Анна Добриднєва, співачка Міла Нітіч, співачка СолоХа, хореограф Олександр Лещенко, шоумен Дядя Жора, продюсер радіостанцій Авторадіо Україна і Радіо П’ятниця Анна Свірідова, телеведучий В’ячеслав Соломка, телеведуча та акторка Світлана Вольнова.

 
Phone: (067) 931 38 85

Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version