Фонд Братів Кличків та компанія Nemiroff відкрили новий боксерський зал у Жмеринці
  
Company: Nemiroff
Nemiroff

30 листопада 2011 року у місті Жмеринка Вінницької області БО «Фонд братів Кличків» та компанія Nemiroff урочисто відкрили новий боксерський зал. Сучасне спортивне обладнання у місцевому спортивному комплексі «Локомотив» з’явилося завдяки спільній соціальній програмі  «Спортивну Україну будуємо разом!». Це уже 8-ий спорткомплекс, який партнери передали у безкоштовне користування українцям.  

СК «Локомотив», на базі якого діє боксерська секція у Жмеринці, став одним  із трьох цьогорічних переможців Всеукраїнської соціальної програми «Спортивну Україну будуємо разом!». Основними критеріями відбору зали стала її доступність усім бажаючим займатися спортом і гарантія безкоштовного відвідування, територіальне розташування спорткомплексу та його значення для Жмеринського району.

Відкритий партнерами в рамках програми «Спортивну Україну будуємо разом!» спорткомплекс – це перший боксерський зал у місті. Раніше юнакам доводилось боксувати у приміщеннях, не пристосованих для занять боксом або відвідувати зали у Вінниці. Боксерський зал у Жмеринці отримав від організаторів боксерське знаряддя та найсучасніший стаціонарний ринг. Щоб відповідати умовам конкурсу, місцева влада вклала кошти на ремонт, який не проводився багато років. За кошти Всеукраїнської програми були замінені вікна у спорткомплексі, здійснено поточний ремонт та забезпечено зал необхідним спортивним знаряддям.

Організатори програми «Спортивну Україну будуємо разом!» впевнені, що новий боксерський зал стане гарним майданчиком для проведення щорічних чемпіонатів з боксу, на які з’їжджатимуться спортсмени з різних регіонів України. У відремонтованому залі буде працювати боксерський клуб «Кришталева рукавичка», який почав свою роботу в СК «Локомотив» у 2008 році. Серед вихованців клубу є учасники змагань обласного, всеукраїнського та міжнародного масштабу.

«Найбільша перевага програми «Спортивну Україну – будуємо разом!» – це те, що вона дає альтернативу. Кожен сам обирає свій шлях. Але набагато легше зробити вірний вибір, коли є з чого обирати. Разом із нашим партнером, Фондом братів Кличків, ми пропонуємо молоді обрати шлях чемпіонів як альтернативу вулиці та бездіяльності. Хто знає, можливо, майбутні чемпіони України та світу виховуються у одному з залів, відкритих у рамках нашої програми», – зазначив голова Наглядової ради компанії Nemiroff Олександр Глусь.

«Спорт – це універсальний засіб досягнення успіху в житті. Це не лише можливість вдосконалити свою спортивну майстерність, а й шанс загартувати свій характер, сформувати волю до перемог. Тому можливість безкоштовно займатися спортом має бути у кожної людини незалежно від статі, віку та статку. Упевнений, ця боксерська зала стане місцем зустрічі прихильників здорового способу життя для усіх Вінничан», – зауважив Голова правління Благодійної організації Віталій Кличко.

Всеукраїнська соціальна програма «Спортивну Україну будуємо разом!» стартувала у 2007 році. Вона покликана зробити спорт більш доступним для українців, незалежно від місця їх проживання, віку та статку. На території України в містах Коломия (Івано-Франківська обл.), Хмельницький, Переяслав-Хмельницький (Київська обл.), Маріуполь (Донецька обл.), Немирів (Вінницька обл.) Тернопіль, Гола Пристань (Херсонська обл.) вже успішно працюють сучасні боксерські зали. Як зазначають тренери спортсменів реконструювання та оснащення залів сучасним  устаткуванням сприяли значним спортивним успіхам молоді.

 

         

 

           Довідка:

Всеукраїнська соціальна програма «Спортивну Україну будуємо разом!» стартувала у 2007 році та має на меті зробити спорт більш доступним для українців незалежно від місця проживання, віку та статку. У 2008 році «Фонд братів Кличків» та міжнародний бренд Nemiroff провели конкурс між державними та комунальними спортивними установами за право володіти сучасними та функціональними спортивними залами. За результатами конкурсу протягом 2009-2010 року було відкрито спортивні зали у містах Переяслав-Хмельницький, Маріуполь, Хмельницький та Коломия.

 

Фонд братів Кличків – всеукраїнська благодійна організація, заснована Віталієм і Володимиром Кличками у серпні 2003 р. з метою створення належних умов для гармонійного розвитку підростаючого покоління  України.

За 8 років Фонд реалізував низку соціальних проектів, що були спрямовані на популяризацію здорового способу життя, сприяння розвитку спорту, підтримку талановитої молоді та проведення просвітницьких кампаній. Фонд працює з дітьми шкільного віку, студентами і молоддю, яка прагне досягти успіху в житті. Результатами цієї роботи стали такі відомі проекти як: створення мережі дитячих спортивних майданчиків по всій Україні «Клич друзів – граємо разом!»; модернізація безкоштовних спортзалів «Спортивну Україну побудуємо разом!»; освітні проекти «Обирай серцем» і «Підтримаємо  освіту разом!»; проведення унікальних спортивних турнірів в Україні, молодіжний проект «Оздорови суспільство!»,  благодійний проект «Старт до успіху» тощо.

Nemiroff Холдинг – соціально відповідальна компанія, що приділяє особливу увагу реалізації соціальних та благодійних програм, а також виступає організатором та спонсором проектів міжнародного рівня у галузі спорту, культури, моди та ін.

Серед заслуг компанії: підтримка серії знакових поєдинків світового професійного боксу; раллі-рейдів позашляховиків Nemiroff Trophy; турнірів з армреслінгу Nemiroff World cup. Компанія Nemiroff підтримує молодих спортсменів, піклується про розвиток вітчизняного спорту, разом з Фондом братів Кличків реалізує Всеукраїнську соціальну програму «Спортивну Україну будуємо разом!».


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

Info The author of this page has prohibited it from commenting by anonymous users. You must login or register your FAVOR.com.ua account to leave a message here.