Регіоналка вимагає грошей у блогера, і погрожує розправою за перепост її фото (фото, аудіо)
  
iPress.ua

За перепост із Facebook пікантної фотографії депутатки, у блогера вимагають 1110 доларів США і погрожують фізичною розправою. Навіть попри те, що блогер видалила фото і вибачилась перед обраницею.

Світлана Епіфанцева та Ольга Євдокимова. Фото: bonjour.uaСвітлана Єпіфанцева та Ольга Євдокимова. Фото: bonjour.ua

Пікантне фото, на якій зображена депутат Дніпропетровської міськради від Партії регіонів, яка в сорочці та трусах граційно зависла перед телевізором, опублікувала сама депутат Світлана Єпіфанцева.

Блогер та журналіст Марина Фролова перепостила її у свій блог, і відразу отримала проблеми.

Фото ще збереглось на censor.net.ua

«Мені погрожують і вимагають 1110 доларів, – каже вона на своїй сторінці у Facebook. – Депутат від Партії регіонів! Я скопіювала фото одного депутата з її Facebook і повісила у себе в іншому блозі в ЖЖ. Потім видалила. І навіть вибачилася перед цим депутатом Дніпропетровської міськради, бо вона дуже нервово поставилася до факту.

Тепер мені дзвонить її прес-секретар і вимагає сплатити моральний збиток. Інакше мною займуться відповідні органи. Мотивація – не можна писати погано про представників Партії регіонів. Скоро у нас посадять першого блогера!».

Зрештою, блогер зателефонувала депутатці, попередньо увімкнувши диктофон, і дізналась страшні подробиці: на депутатку тиснуть... засновники корпорації Google!
 

«Мені висунули засновники Гугла такі ось вимоги, – цілком серйозно пояснила пані Епіфанцева. – Зважаючи, що це не була моя забаганка, а вам нічим не було зайнятись, то будемо розбиратись у судовому порядку... Ви заторкуєте Партію регіонів. А ви розумієте, що це таке – зачіпати Партію регіонів. Так, про партію регіонів краще не писати... Вам треба було цієї головної болі? Ви собі її заробили».

Користувачі соцмереж бурхливо відреагували на закиди депутатки. Попри реготання над «вимогами засновників Google», вони наголошують, що пані Епіфанцева сама винна: виставила на загальний огляд свої «принади», то не нарікай, що на них дивляться.

«Це спроба зробити хорошу міну при поганій грі, – каже користувач Aisha.Natalia1. – Люди роблять вигляд, що «додавання у друзі» і перепост своїх фотографій-це злочин з обтяжливими. «Ви вкрали у мене фотографію». Звідки? – Із загального доступу, з сайту. Не хочеш, щоб бачили твої труси-не публікуй такі фотографії. Тобто г-жа Єпіфанцева своїми трусами не ганьбить ПР, а от Марина їх «зачіпає» та іншим краще не згадувати ПР всує. :)»


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(2)
Федор (*.34.83)
Неплохой способ «заработка» изобрела регионалка – выставляй свои голожопые фото в открытой соцсети, а затем требуй «моральной компенсации» за их просмотр и копирование. Какой «ущерб» можно нанести тому, кто понятия не имеет, что означает «мораль»?
Светик, видок в труселях у тебя – ничего, попробуй выложиться на порносайтах, там бабла – рубить-не нарубить...
И почему в этой партии все персонажи – на подбор?
цувак (*.23.17)
плядина
or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK