Нова послуга – мобільний «Відео Клуб» від «Київстар»
  
Author:
Нова послуга – мобільний «Відео Клуб» від «Київстар»


«Київстар» запровадив нову послугу «Відео Клуб» для клієнтів передплачених і контрактних тарифних планів мобільного зв’язку. «Відео Клуб» дає можливість клієнтам дивитися на своїх мобільних телефонах різний відеоконтент тривалістю до 15 хвилин: короткометражні фільми, мультфільми, ТВ-шоу, музичне відео та ін. Перший тиждень доступу до сервісу – безкоштовний.

Нова послуга «Відео Клуб» – це мобільний доступ за підпискою до відеотеки з короткометражними фільмами, ТВ-передачами та ін. Тепер абоненти «Київстар» можуть дивитися улюблене відео на своїх мобільних телефонах в будь-який час і в будь-якому місці. Весь доступний контент – ліцензійний: «Київстар» співпрацює з ключовими правовласниками, в тому числі й українськими телеканалами, як от телевізійним каналом «СТБ».

Щоб почати користуватися послугою, абоненту «Київстар» достатньо мати мобільний телефон c EDGE/GPRS або Wi-Fi функцією і замовити передплату на «Відео Клуб», відправивши SMS на номер 3300.

На сьогоднішній день в «Відео Клубі» є 7 розділів: ТВ-шоу, гумор, кіно, спорт, мультфільми, музика, кулінарія. Клієнти можуть переглядати відеоконтент в режимі онлайн або завантажувати його на свої телефони. Зміст усіх розділів буде регулярно оновлюватись; таким чином, клієнти щотижня зможуть переглядати новинки.

Плата за підписку на «Відео клуб» в перший тиждень користування послугою не стягується. Вартість передплати у другу і наступні тижні тарифікуються в розмірі 3 гривень на тиждень (0,43 грн/день) з урахуванням ПДВ. При цьому клієнти можуть переглядати або завантажувати необмежену кількість відеоконтенту. Плата за інтернет-трафік, що використовується в рамках послуги «Відео Клуб», не стягується.

«У сучасному світі все більшого значення набувають додатки, що поєднують різні продукти. Такі проекти відкивають безліч можливостей для вимогливих клієнтів мобільного зв’язку, яких важко чимось здивувати. Для нас такі проекти цікаві здобутим досвідом побудови мульти-доменних рішень і реалізації складних технічних завдань. Незважаючи на відсутність смуги 3G, у нас вийшло створити продукт, який буде в новинку навіть досвідченим користувачам. Ми дуже раді можливості зміцнитися на ринку України, як інноваційна компанія», – коментує введення послуги Дмитро Кузьменко, менеджер по впровадженню послуг мобільного зв’язку «Київстар».

«Відео Клуб» – продовження інновацій «Київстар» у мультимедійних послугах. Клієнти можуть наслолоджуватися улюбленим відео, спортивними передачами, ТВ-шоу з своїх мобільних телефонів, у будь-якій точці мережи «Київстар», сплачуючи лиш невелику щотижневу плату. При цьому, інтернет-трафік клієнтом не сплачується,  – говорить Олексій Кірєєв, директор з розвитку продуктів і нового бізнесу «Київстар». – Ми сподіваємось, що вже з наступного року «Відео Клуб» буде доступний з планшетів і персональних комп’ютерів».

Сервіс доступний для всіх абонентів передплаченого зв’язку та контрактної форми обслуговування «Київстар», DJUICE та Beeline, які користуються мобільним інтернетом. Щоб підписатися на відеоконтент, потрібно відправити SMS на номер 3300 (безкоштовно) або оформити передплату безпосередньо на мобільному сайті послуги http://tv.kyivstar.ua. Відключитися від послуги можна також відправивши повідомлення на номер 3300 з текстом «Стоп»/«Stop».

«Київстар» пропонує зручні доступні послуги для комфорту клієнтів.

 

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв’язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв’язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв’язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.

«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua, www.vimpelcom.com

 


Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version