«Кінець світу» — найулюбленіша гра українців у 2012 р
  
Author:
«Кінець світу» — найулюбленіша гра українців у 2012 р


У 2012 році українці готувалися до кінця світу, брали участь у вуличних перегонах і розвивали магічні здібності. Такі висновки можна зробити, виходячи з рейтингу мобільних ігор за 2012 рік, в які грали абоненти «Київстар» – користувачі ігрового порталу оператора. Хітом року стала гра «Кінець світу». А у перший день 2013-го найпопулярнішою стала тематична гра «Снегурка за миллион».

Загалом ТОП-10 ігор, які користувачі ігрового порталу «Київстар» полюбили найбільше у 2012 році, виглядає так:

1          Конец света

2          Ultimate Street Racing

3          The Sims 3 Сверхъестественное

4          Летящий Дракон

5          Фруктовая машина

6          Bublex Mania

7          Prince of Persia

8          Смешарики. Начало.

9          Agent Smith: Waterfront

10        Волк и яйца!

 

Нагадуємо, що у грудні 2012 року «Київстар» запустив оновлений портал ігор та додатків App Club. За адресою http://appclub.com.ua/ користувачам доступні понад 6 тисяч ігор і додатків. Наразі найактивнішими відвідувачами порталу є чоловіки — 79%. Щодо віку користувачів, то App Club більш за все популярний серед молодих людей віком 18-34 років (більше 70%).

App Club дозволяє економити на завантаженні ігор та додатків для смартфону, адже плата за інтернет-трафік при цьому не стягується. Щоб почати користування «App Club», потрібно зайти за адресою http://appclub.com.ua/, або встановити на свій смартфон прикладну програму App Club у Google Play, чи відправити SMS на номер 8870 та отримати посилання на сторінку послуги. Плата за надсилання SMS на номер 8870 не стягується. Вартість користування послугою — 4 грн/тиждень (0,58 грн/день).

«Київстар» надає зручні послуги для цікавого проведення часу та розваг.

 

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв’язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв’язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв’язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.

«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua, www.vimpelcom.com


Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version