«Київстар Бізнес» допоміг будівельній компанії «ТММ» знизити витрати на зв’язок у 4,5 рази
  
Author:
«Київстар Бізнес» допоміг будівельній компанії «ТММ» знизити витрати на зв’язок у 4,5 рази


Використання комплексних послуг від одного телеком-оператора — «Київстар Бізнес» — дозволило будівельній компанії «ТММ» знизити витрати на зв’язок майже у 4,5 рази.

Компанія «ТММ», яка є корпоративним клієнтом «Київстар Бізнес» з 2002 року, отримує повний комплекс існуючих телеком-послуг. Це мобільний та фіксований зв’язок для телефонії та інтернету, а також використання SIM-карт для передачі даних М2М (machine-to-machine).

Комплексне рішення від «Київстар» дозволило «ТММ» створити потужну телекомунікаційну мережу, яка забезпечує якість та надійність зв’язку між територіально розподіленими підрозділами. Отримання усіх телеком-послуг з «одних рук» допомогло компанії оптимізувати видатки.

Так, «ТММ» використовує 622 мобільних номери від «Київстар» і 20 ліній фіксованого зв’язку. Компанія створила власну білінгову систему, яка враховує індивідуальні потреби кожного співробітника у спілкуванні, та таким чином заощаджує корпоративні кошти — до 200 тисяч гривень на рік.

Також «ТММ» використовує SIM-карти «Київстар» для обладнання GPS-трекерів. Пристрої визначають місцезнаходження корпоративних автомобілів за допомогою системи глобального позиціонування і передають дані у диспетчерську через мобільний інтернет «Київстар». Так компанія заощаджує на вантажоперевезеннях — до 50 тисяч літрів палива на рік.

«Зі зростанням бізнесу збільшуються й витрати. Та завдяки новим технологіям ми скоротили свої витрати на телекомунікації, — розповідає Микола Толмачов, генеральний директор будівельної компанії «ТММ». — За останні п’ять років ми знизили витрати на зв’язок у 4,5 рази — з 800 тисяч до 180-190 тисяч гривень на рік».

Ви можете подивитися відео про комплексні рішення для бізнесу на прикладі компанії ТММ за посиланням.

«Київстар Бізнес» надає комплексні послуги для ощадливого та ефективного ведення бізнесу.

 

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про компанію «ТММ»

«ТММ» (ТОВ «Т.М.М.») — це вертикально інтегрована девелоперсько-будівельна компанія повного циклу. Компанія працює на будівельному ринку України з 1994 року і є однією з провідних будівельних компаній України. Основний вид діяльності — будівництво житлових комплексів «під ключ», а також офісних, торгових та промислових об’єктів. Проекти «ТММ» розташовані в Києві та Київській області, Харкові, Житомирі, АР Крим і Херсонській області. www.tmm.ua

Довідка про «Київстар Бізнес»

Телекомунікаційний оператор «Київстар» належить до складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd., до якого також входить «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»).

«Київстар» — оператор №1 на ринку мобільного зв’язку, один з лідерів у сегменті фіксованого інтернету, найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson мережа мобільного зв’язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. Мережа широкосмугового інтернету «Київстар» (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.

«Київстар Бізнес» — окремий бренд та напрямок діяльності оператора «Київстар» по роботі з корпоративними клієнтами. Напрямок з обслуговування бізнес-клієнтів був сформований у 2007 році. «Київстар Бізнес» надає комплексні послуги мобільного, фіксованого зв’язку та послуги з передачі даних «з одних рук».

Місія «Київстар» — поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua


Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version