Дніпропетровці оцінили мобільні додатки для здоров’я від «Київстар» на Фестивалі майбутніх мам
  
Author:
Дніпропетровці оцінили мобільні додатки для здоров’я від «Київстар» на Фестивалі майбутніх мам31 серпня 2013 в парку культури й відпочинку ім. Т.Г. Шевченка відбувся 3-й Фестиваль майбутніх мам, на якому генеральний партнер проекту компанія «Київстар» представила дніпропетровцям мобільні додатки «Моя зірочка» і «Моя зірочка. Перший рік».

За оцінками Pyramid Research близько 70% власників мобільних пристроїв зацікавлені у використанні медичних мобільних додатків. Перші в Україні мобільні додатки для батьків «Моя зірочка» і «Моя зірочка. Перший рік» були створені в рамках соціальної програми «Мобільне здоров’я від «Київстар».

Алла Лаврентьєва, менеджер зі зв’язків із громадськістю Дніпропетровської філії « Київстар»: «Дев’ять місяців вагітності – це прекрасний період щасливого очікування, під час якого кожна жінка потребує турботи. Встановивши «Мою зірочку» на свій смартфон , майбутня мама зможе стежити за станом свого здоров’я і розвитком малюка, вести власну карту вагітності, планувати відвідування лікаря та багато іншого. А додаток «Моя зірочка. Перший рік» допоможе батькам у догляді за немовлям у найвідповідальніший період – від народження до першого року життя дитини».

Учасниці та гості фестивалю із задоволенням знайомилися з мобільними інноваціями, які допомагають піклуватися про здоров’я. Знайшлися серед майбутніх мам і ті, у кого на смартфоні вже встановлена «Моя зірочка».

Яна, термін вагітності 35 тижнів: «Користуюся цим додатком практично з самого початку, не знаю, що б без нього робила. Всі поради, які там є, дуже допомагають».

Головною родзинкою дня став конкурс краси для майбутніх мам, що пройшов у літньому театрі парку. Вісім чарівних учасниць демонстрували одяг, придумували казки, майстрували, співали, присвячуючи свою творчість майбутнім діткам. Володарка гран-прі Ольга Бірюк отримала в подарунок смартфон «Київстар Терра», за допомогою якого вона зможе не тільки завжди бути на зв’язку зі своїми рідними та близькими, а й скористатися мобільними додатками «Моя зірочка» і «Моя зірочка. Перший рік» .

«Очікування маляти – найпрекрасніший період у житті. Це щастя, яким хочеться поділитися з усіма. Дуже приємно, що існують такі заходи – спеціально для нас, майбутніх мам, що їх підтримують компанії , які дарують нам і нашим майбутнім діткам не просто подарунки, а турботу і увагу» – поділилася Ольга Бірюк.

Фестиваль майбутніх мам викликав широкий інтерес не тільки з боку медичних , громадських і освітніх структур , а й серед соціально відповідальних комерційних організацій – більше 50 компаній представили свої товари та послуги , призначені для вагітних, новонароджених і малюків. Протягом усього суботнього дня родини Дніпропетровська брали участь у майстер-класах , знайомилися з можливостями навчання і розвитку дітей в нашому місті. Окрасою свята стала ярмарок виробів ручної роботи від найкращих майстрів Дніпропетровська.

Мобільні додатки «Моя зірочка» і «Моя зірочка. Перший рік» безкоштовні, і доступні для абонентів, які користуються смартфонами і планшетами з операційними системами IOS і Android в App Club від« Київстар» (безкоштовний трафік) , в App Store і в Google Play .


Знайомтеся з новою соціальною програмою «Мобильне здоров’я від «Київстар».

Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK