Волонтери навели лад на Оболонській набережній у Києві
  
У п’ятницю, 29 травня, понад 150 волонтерів прибрали територію Оболонської набережної. Акція була приурочена до «Всесвітнього дня навколишнього середовища» ООН, який щорічно відзначається 5 червня. В Україні ініціатором виступила компанія САН ІнБев Україна.
До заходу долучилися активісти, спортсмени та небайдужі мешканці району, аби допомогти підготувати одне з наймальовничіших місць столиці до літнього сезону та занять спортом. Допомогу в організації акції та вивозі сміття надала Оболонська РМДА у місті Києві.

«Для всіх спортсменів-любителів Оболоні наша набережна – це не просто красиве місце для відпочинку та прогулянок із дітьми, але й спортивний майданчик. Тут вам і бігова доріжка, і футбольне поле, і навіть спортивне знаряддя для тренувань на свіжому повітрі. І ми з друзями-бігунами підтримали цей еко-марафон, аби допомогти всім киянам зробити наш район та місто чистішим. Сподіваюся, наші зусилля стануть прикладом для всіх, хто любить займатися спортом та відпочивати на чистому березі Дніпра», – розповів Костянтин Божко, ультра-марафонець, співзасновник, тренер та керівник київського бігового клубу Kyiv Marathon Running Club.

Цього року «Всесвітній день навколишнього середовища» проходить під гаслом «Seven Billion Dreams. One Planet. Consume with Care». Компанія САН ІнБев Україна, бізнес-підрозділ найбільшого у світі пивоварного концерну Анхойзер-Буш ІнБев, підтримує ініціативу ООН та закликає всіх мешканців країни до відповідального споживання продуктів харчування і товарів повсякденного попиту. Співробітники компанії у 25 країнах світу беруть участь у суботниках, еко-конкурсах, заходах на заводах та інших акціях, аби привернути якомога більше уваги до проблем екології, та зробити посильний внесок у захист навколишнього середовища.

«Наша компанія надає велике значення питанням екології в Україні. Наприклад, на українських пивоварнях ми відправляємо на переробку 99,6% усіх твердих побутових відходів та побічних продуктів виробництва. Сьогодні дбайливе ставлення до навколишнього середовища в усьому світі – це частина сучасної культури. Від того, наскільки ефективно ми її використовуємо, залежить майбутнє наших дітей. І ми, як соціально відповідальна компанія, власним прикладом хочемо показати, як потрібно працювати на довгострокову перспективу та прагнути бути корисними суспільству та всьому світу», – заявив Денис Хрєнов, в.о. генерального директора САН ІнБев Україна. Він відзначив, що щорічно в еко-заходах САН ІнБев Україна беруть участь близько 600 співробітників і партнерів компанії.

Подібні екологічні акції вже відбулися у Дніпропетровську, Одесі, Миколаєві, Чернігові та Харкові. Партнерами та співорганізаторами стали представники Фонду дикої природи WWF в Україні, Одеська міська рада, Генеральне консульство Турецької республіки в Україні, молодіжна арт-група «К12», рух «Зробимо Україну чистою», Оболонська РМДА у місті Києві. Найближчим часом пройдуть заходи у Львові, Тернополі, Івано-Франківську, Хмельницькому, Рівному та Житомирі.

Щоденник проекту: https://www.facebook.com/SUNInBev.UA
Про «Всесвітній день навколишнього середовища»:
http://unep.org/wed/wedchallenge/
Глобальний звіт Анхойзер-Буш ІнБев за 2014 рік: http://www.ab-inbev.com

Інформаційна довідка:
ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку та представляє найбільшу в світі пивоварну компанію Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об’єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona, Stella Artois, Beck’s; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, а також локальных ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO.

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK