Легендарний бренд Stella Artois визначив найкращий ресторан
  
За результатами голосування відвідувачів та експертів бренду Stella Artois, найкращим закладом України було визнано італійський ресторан «Руккола» у Києві. На думку учасників опитування, тут все організовано на вищому рівні – стиль, атмосфера та сервіс, включаючи майстерність наливання пива. Друге місце у рейтингу посів ресторан Tarantino, а на третій позиції опинилася мережа ресторанів японської кухні «Мураками».

Голосування на сайті організатора stella-artois.com.ua відбувалося в рамках другого етапу кампанії «Вибір Stella Artois», яка стартувала у квітні 2015 року. Нагадаємо, ще на першому етапі представники легендарного бренду бельгійського пива разом із ресторатором Дмитром Борисовим склали шорт-лист кращих закладів України. До рейтингу увійшли лише ті ресторани та бари, у яких неодмінно виконується одна обов’язкова умова – пиво Stella Artois наливається із дотриманням легендарних «9 золотих правил розливу». Адже це напій для любителів вишуканого та витонченого смаку, поціновувачів історії та багатовікових традицій пивної культури. Тому кожен бокал слід наповнювати так, як це вміє робити найкращий бармен України за версією World Draught Masters 2014 Віталій Ісаков – майстерно, натхненно та вишукано.

Найактивніші учасники голосування отримали гарантовані подарунки: фірмовий бокал або ящик Stella Artois – легкого пива класу супер-преміум, популярне у понад 80 країнах.

Паралельно із вибором кращих ресторанів серед поціновувачів мистецтва наливання пива відбувся розіграш поїздки до Лондона. Його переможцем став експерт Ярослав Петрухно з Києва. Разом із представником ресторану «Руккола» та найкращим барменом Віталієм Ісаковим він вирушить на міжнародний конкурс барменів World Draught Masters.

«Реалізуючи цей проект, ми не лише розповідаємо про легендарні «9 золотих правил розливу» пива Stella Artois у бокал, але й продовжуємо розвивати пивну культуру в Україні. Ми раді популяризувати багатовікові традиції бельгійського пива серед поціновувачів витонченого смаку. Приємно усвідомлювати, що серед учасників було чимало гідних ресторанів та барів, власники яких прагнуть до того, аби все було на високому рівні», – говорить Дар’я Селінна, старший бренд-менеджер ТМ Stella Artois, компанії САН ІнБев Україна.


Інформаційна довідка:

Stella Artois® є частиною бельгійської традиції пивоваріння, створеної в 1366 році. Це бельгійське пиво №1 у світі. Воно представлено у більш ніж 80 країнах. Stella Artois® – пиво низового бродіння, світле пльзінске. Воно втамовує спрагу, має середній солодовий запах та післясмак з легкою кислинкою, даруючи багатий смак та натяк на гіркоту. Stella Artois® найкраще подавати при температурі +3-5°C в унікальному келиху Stella Artois® відповідно до 9-крокового ритуалу розливу, щоб гарантувати ідеальне враження від цього золотого стандарту пива. Відвідайте сайт www.stellaartois.com для отримання додаткової інформації.
ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку та представляє найбільшу в світі пивоварну компанію Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об’єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona, Stella Artois, Beck’s; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, а також локальных ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO.

Компанія «САН ІнБев Україна», усвідомлюючи свою відповідальність перед суспільством, послідовно прищеплює культуру споживання пива в Україні. «САН ІнБев Україна» виступає за те, щоб відповідальне споживання пива довгі роки приносило людям задоволення, не спричиняючи при цьому жодної шкоди їх здоров’ю.

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK