ПРЯЖЕНІ ВЕРШКОВІ, СМЕТАННІ та інші МОЛОЧНІ І КИСЛОМОЛОЧНІ ПРОДУКТИ
  
Лінійка пряжених продуктів може бути розширена за рахунок наовнювачів та добавок і нових підходів до технології.
серія продуктів кисломолочних, сметанних, сирів і сирних десертів на пряженому молоці та на пряжених вершках... Кисломолочних, або молочних ультрапастеризованих, щоб краще зберігалися... Може бути лінійка з продуктів під назвою «Вершки пряжені ультрапастеризовані», або «Сир на пряженому молоці «, або «Сир ... з вершками», або «Кисломолочний продукт «Сметана пряжена», або» ..... «Сметана на пряженому молоці з вершками (або вершках)» і т.д.) А найбільше мені хотілося б впровадити стародавні українські рецепти колотухи, густянки... Продукти смачні і назви привабливі, я їх осучаснила, як наприклад: «Суфле сирне...«, «Суфле сметанне... «, Суфле кисломолочне на вершках...» і т.д. «Пряжанка кисломолочна» , «Пряжанка вершкова», «Пряжанка йогуртна», «Кисломолочний десерт «Пряжанка» ванільна, або з полуничним джемом, з насінням льону, чіа тощо... Назва говорить сама за себе. У вигляді, або на зразок аналогів ряженки, сметани, або типу крему, десерту, закуски, пасти, суфле, желе і т.д. ТУ У 15.5-19492247-004-2002 і інші з 2002 р, зараз доповнені і оновлені, вони дозволяють виготовляти необмежений асортимент за складом сировини і технологіями... Світ нових технологій дозволяє втілити в життя всі фантазії і рецепти, які створені для вітчизняного виробництва.

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK