Застрахувати мобільні телефони можна в магазинах Київстар
  
Author:
Як часто у вас падав смартфон? Чи стикались ви з випадками втрати чи викрадання мобільного? Щоб убезпечити абонентів від таких випадків, компанія «Альфа Страхування» спеціально для абонентів Київстар розробила програму по страхуванню мобільних телефонів. Максимальна сума страхової виплати за програмою 15 тисяч гривень.
«Оформити страховку на випадок пошкодження або втрати мобільного телефону можна в брендових магазинах Київстар. Ця пропозиція доступна для клієнтів передплаченого та контрактного обслуговування, а також для бізнес клієнтів», – коментує директор з роздрібних продажів Київстар Ольга Смисленова.
Застрахувати можна будь який мобільний телефон: як новий, так і бувший у використанні. І не лише телефон, але й будь який гаджет з GSM-модулем: смартфон, планшет, смарт-годинник, та ін. Для цього абоненту потрібно надати інформацію про модель гаджету, зазначити його номер та код IMEI. Консультанти магазинів допоможуть вибрати пакет страхових послуг, а процедура активації займе лічені хвилини. Розмір страхової компенсації захисту залежить від обраного пакету та складає, в середньому, 10-12,5% від ціни телефону. Строк дії страхового пакету 1 рік, з можливістю продовжити термін на такий же період.
Абоненти можуть застрахуватись від крадіжок, втрат, пошкоджень телефонів, як от розбиття екрану, потрапляння в телефон рідини та ін. Вартість ремонту при функціональній несправності телефону, а також виплати при пошкодженнях телефону компенсуються протягом усього строку дії договору, навіть, якщо ці страхові випадки повторюються. В усіх страхових пакетах, крім основної суми компенсації, також передбачено відшкодування абоненту витрат на мобільний зв’язок у випадках, якщо зловмисники скористаються послугами по телефону, який було викрадено, чи загублено.
Оформити страховку на мобільний телефон можна в магазинах Київстар, список яких доступний за посиланням: https://insure.kyivstar.ua/stores.
Довідка про Київстар:
Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G. За дослідженнями міжнародної компанії Ookla, у мережі Київстар швидкість мобільної передачі даних є найвищою ніж в середньому по Україні. Послугами Київстар користується 26,6 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).
Київстар понад 20 років працює в Україні. За даними «Вісник. Рейтинг» компанія є № 1 платником податків у галузі зв’язку та входить до ТОП-20 найбільших платників податків України. За весь час своєї діяльності, компанія сплатила до бюджету країни майже 59 млрд грн. Податків, а також інвестувала у розвиток телеком галузі понад 37 млрд грн.
Додаткова інформація: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua.

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK