Енергоатом-Трейдинг продовжує успішну реалізацію електроенергії на УЕБ
  
Author:
Енергоатом-Трейдинг продовжує успішну реалізацію електроенергії на УЕБСьогодні, 8 квітня, на електронному майданчику Української енергетичної біржі відбувся черговий аукціон з продажу електроенергії від Енергоатом-Трейдинг. Компанією було виставлено на продаж 216 тис. МВт.г базового навантаження. Період постачання електроенергії визначено з 13 по 30 квітня 2020 року.

За результатами аукціону реалізовано 121 824 Мвт-год базового навантаження. Середньозважена ціна знизилась на 19% від стартової та склала 1 210,23 грн./Мвт-год. Загальна вартість реалізованої електроенергії становить майже 147,5 млн. грн.

Проведення аукціонів від Енергоатом-Трейдинг, що вже стають регулярними, викликає підвищену цікавість учасників ринку – на торги подали заявки 20 компаній, а переможцями стали 6 компаній.

«Ми всебічно сприяємо зростанню обсягів торгівлі електроенергією та крок за кроком прямуємо до збалансованих показників як по цінах, так і по обсягах реалізації. Це є запорукою вільного та конкурентного ринку, відповідно, має позитивний вплив на економіку України. Запрошуємо всіх бажаючих до участі у торговому процесі на УЕБ та оцінити переваги аукціонів з продажу електроенергії» – підсумував Генеральний директор ТБ «Українська енергетична біржа» Олександр Коваленко.
TagsTags:  биржа

Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK