ШаззлЧат. Найбезпечніший месенджер у світі!
  
Author:
ШаззлЧат. Найбезпечніший месенджер у світі!

Хто такий Шазл?
Shazzle-це безпечна платформа обміну повідомленнями ShazzleChat. Ви можете швидко та безпечно надсилати повідомлення, електронні листи, файли та платежі за допомогою Продуктів Shazzle.

Shazzle-це революція в інтернет-спілкуванні. Наші продукти обходять Інтернет, де оператори зв’язку та сторонні сервери збирають повідомлення для отримання прибутку, щоб створити прямий канал зв’язку від вас до вашої родини, друзів та колег.

Ваша конфіденційність є нашим пріоритетом.

Чому варто вибрати Шазл?
У Shazzle ми вважаємо, що конфіденційність — це найосновніша і найважливіша свобода на сьогоднішній день. Ось чому ми голосуємо в кабіні або в приватному житті наших власних будинків. Конфіденційність полягає не в тому, щоб щось приховувати, а в тому, щоб забезпечити збереження ваших думок, думок і переконань. Shazzle був створений, тому що ми вважаємо, що ваші Інтернет-комунікації повинні бути конфіденційними. Ваші особисті, політичні, релігійні та сексуальні переконання належать вам, і ця інформація не належить нікому іншому.

Сьогодні майже неможливо зберегти вашу особисту інформацію в таємниці. Компанії використовують дані з ваших особистих повідомлень для отримання прибутку. Shazzle створив спосіб зробити ваше спілкування максимально безпечним. Ніхто не повинен отримувати прибуток від збору даних про ваші повідомлення. Ви ніколи не повинні обмінювати конфіденційність на зручність, і тепер вам це не потрібно.

Як працює Шазл?
Shazzle привносить потужність однорангового з’єднання (P2P) у ваші онлайн-комунікації та платежі. Shazzle дозволяє безпечно і безпосередньо спілкуватися зі смартфона або будь-якого підключеного пристрою до будь-якого контакту.

ShazzleChat пропонує платформу, яка дозволяє вашому смартфону стати власною приватною мережею. Додаток розбиває повідомлення на частини і доставляє їх окремо, так що жоден шлях не містить повного і читабельного повідомлення. Ця технологія робить майже неможливим планування нападу на ShazzleChat або на вас.

Shazzle з’єднує вас із зашифрованим каналом, куди ви можете надсилати повідомлення, включаючи відео, зображення та повідомлення, без обмежень розміру файлу! Завдяки нашій технології ми ніколи не отримуємо і не зберігаємо копію Вашого повідомлення.

Ви повністю контролюєте свою конфіденційність.

Чим Shazzle відрізняється від інших програм обміну повідомленнями?
В даний час будь-яке повідомлення у вигляді текстового повідомлення або електронної пошти копіюється в середньому 32 рази між моментом, коли ви натиснули «Відправити», і моментом, коли воно було отримано передбачуваною стороною. Shazzle змінює все це за допомогою нашої запатентованої технології. Наша технологія P2P означає, що ваші повідомлення ніколи не зберігаються і не зберігаються на сервері з моменту натискання кнопки «Відправити» до передбачуваної доставки.

Ваше спілкування повністю ваше.

Що таке ShazzleChat?
ShazzleChat-це безкоштовна програма для обміну повідомленнями однорангової мережі (P2P), яка безпечно надсилає та отримує повідомлення. Програми обміну повідомленнями, такі як WhatsApp, Telegram та Viber, копіюють та пересилають повідомлення на кілька серверів з моменту їх надсилання та отримання. За допомогою ShazzleChat ваші повідомлення ніколи не зберігаються, не копіюються та не пересилаються. Ваше повідомлення надходить безпосередньо від вас до вашої передбачуваної сторони. Цей процес також зменшує кількість електроенергії, необхідної для надсилання повідомлення.

Shazzle не зберігає ваші повідомлення та дзвінки. Вони належать вам, а не нам. Наша технологія призначена для того, щоб ви залишалися на зв’язку, не турбуючись про безпеку вашої інформації. Ми вважаємо, що конфіденційність-це свобода. Ми не зберігаємо вашу інформацію, оскільки не бачимо та не зберігаємо вашу інформацію.

ShazzleChat доступний для завантаження в Google Play та Apple App Store.

ShazzleChat Privacy Messenger: https://shazzle.com/


Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version