Купити плитоноски
  
У мене зараз чоловік служить у ЗСУ, а я маю невеличкий волонтерський центр, ось хочемо їм на бригаду закупити плитоноски, бо кажуть, що їх вже зіпсувалися. Можливо маєте магазини перевірені, де можна зробити замовлення?

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(4)
ИpинaЛoпыpeвa ИpинaЛoпыpeвa
Супер! Это как раз то, что я искала. Мне еще посоветовали военный магазин в Киеве killa.com.ua/ Я тут тоже много чего полезного нашла, поэтому делюсь с вами. Здесь вы найдете приличный ассортимент камуфляжной одежды, тактического снаряжения, рюкзаков и сумок. Весь товар высокого качества и по доступным ценам.
id181723-Юлиана Викторовна Юлиана Викторовна
Не знаю, як у вас у місті, а у нас на кожному кроці військові магазини, тому можна зайти, отримати консультацію, обрати необхідний товар.
id181672-Тамара Кирченко Тамара Кирченко
Про велмет доводилося чути неодноразово, як від військових, так і від волонтерів, поганих відгуків не було, тому сміливо купуйте
id182361-Сав Савыч Сав Савыч
Якщо ви не знаєте де купити якісні і при цьому не дорогі плитоноски, то я рекомендую вам відвідати інтернет-магазин виробника тактичного спорядження та військової екіпіровки Велмет.
Тут можна обрати плитоноски velmet.ua/49-sredstva-zasshity/56-plitonoski-plate-carrier/ різних моделей і з різними технічними характеристиками. При цьому, кожна з обраної моделі відповідає стандартам якості і коштує не дорого.
Нам посилка прийшла за три дні. Хлопці покупкою залишилися задоволені. Якщо двома словами, то якісна, а головне комфортна річ, можна брати.
or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK