Який робот пилосос підійде для басейну?
  
Author:
Я недавно купив свій перший басейн і зараз мені потрібен пилосос для басейну. Але я цілковито новачок в цьому ділі. Можливо, ви зможете мені порадити, який пилосос краще вибрати? Мій басейн не дуже великий, але вода часто забруднюється листям і дрібним сміттям. Я хочу знайти щось надійне і не занадто дороге.

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(3)
id184428-Klyarov Klyarov
Якщо ти хочеш заощадити, то подивися каталог пилососів для басейну aquapolis.ua/pylesosy.html у інтернет магазині «Акваполіс». Вони пропонують різноманітні моделі в різних цінових категоріях.
Наприклад, Dolphin S100 – це надійний робот-пилосос, який не занадто дорогий і добре підходить для невеликих басейнів. З ним легко справлятися, і він чудово очищає басейн. Крім цього, у нього є таймер і різні режими роботи. Користувачі відзначають його надійність і ефективність. Отже, я вважаю, це відмінний вибір для початківця-басейн-власника.
iSage iSage
Робот-пилосос звучить цікаво, але я турбуюся про ціну. Чи є якісь моделі, які не занадто дорогі? Я хотів би вписатися в певний бюджет. І ще, мені би хотілося, щоб пилосос був легким у обслуговуванні.
blackarot blackarot
Якщо басейн невеликий і сміття в основному легке, то тобі підійде робот-пилосос для басейну. Він автономний і добре справляється з дрібними частинками. Можеш подивитися моделі від таких виробників, як Zodiac і Dolphin. Вони надійні та користуються доброю репутацією.
or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK