Яке ваше ставлення до нетрадиційної медицини?
  
Author:
Мене цікавить, чи багато хто звертається до спеціалістів, які для лікування використовують нетрадиційні методи? Я зараз розглядаю такий варіант, щоб звернутися до мануального терапевта в Ужгороді Григорія Тафія https://osteopath.blog/ua/kontakt/manualnyi-terapevt-uzhhorod.html . Я читав його блог і мене зацікавило те, як він допомагає. Дійсно, допомога у подоланні болів без медикаментів – це щось класне. Адже я вважаю, що коли ми лікуємося пігулками, наше тіло отруюється і деякі органи та системи від цього потерпають. Хотілося б почути думки інших людей.

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(2)
id185803-Сергей Кот Сергей Кот
Все правильно ви говорите. Але коли мені наприклад потрібно щось робити і у мене починає боліти спина, я вип’ю таблетку і продовжую працювати. А потім не піду з’ясовувати, чому ж вона мені боліла. Тож такі реалії нашого життя, живемо дуже швидко.
id186442-Кира Коновалова Кира Коновалова
Вважаю дану тему дуже цікавою та актуальною. Адже доступність ліків у аптеках спричинила ситуацію, що більшість людей при виникненні навіть незначного болю починають пити таблетки. А ще реклама, яка обіцяє швидке позбавлення від болю ніби закликає займатися самолікуванням та пити знеболювальне. Думаю, що мануальні терапевти, остеопати, також допомагають, але не такими швидкими темпами.
or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK